Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oštećena vozila za delove na teritoriji cele Srbije

Oštećena vozila za delove


Oštećena vozila ili isto tako često korišćeno havarisana vozila su oni automobili za koje se ustanovi da se ne isplati popravljati ih-sređivati jer ni nakon popravke auto ne bi mogao da vrati uložena sredstva. Ipak, to ne znači da ne možete da zaradite novac za vaš havarisani automobil. Dajemo ispod savete od čega zavisi cena za oštećena vozila za delove.

27 jul 16:47 Havarisana vozila (za delove) , Niš

Reno rx4

800 EUR

25 maj 11:20 Havarisana vozila (za delove) , Kruševac

Prodaja

02 mar 00:27 Havarisana vozila (za delove) , Niš

SUZUKI SAMURAI REZERNI DELOVI

1 111 111 EUR

03 jan 13:30 Havarisana vozila (za delove) , Čačak

Reno Clio

350 EUR

16 jul 15:16 Havarisana vozila (za delove) , Šabac

Polovna vozila Peugeot 307

340 EUR

26 apr 15:31 Havarisana vozila (za delove) , Valjevo

Ispravljanje limarije na vozilima

1 EUR

07 apr 09:53 Havarisana vozila (za delove) , Beograd

Smart 700 benz

250 EUR

13 feb 13:00 Havarisana vozila (za delove) , Beograd

Klub sto

35 EUR

29 avg 23:11 Havarisana vozila (za delove) , Užice

Havarisan

500 EUR

24 apr 19:20 Havarisana vozila (za delove) , Valjevo

Servis i ciscenje auto klima

1 Din

24 apr 18:52 Havarisana vozila (za delove) , Valjevo

Popravka i ispravljanje limarije

1 Din

Nažalost, saobraćajna nesreća iako najčešći uzrok za oštećena vozila za delove nije i jedini uzrok. Dešava se i da neko značajno uništi nečiji auto na parkingu ili ga uništi neka vremenska nepogoda a sama vrednost automobila i pre toga nije bila velika najčešće do 2000 evra.


Oštećena vozila za delove - zašto se odlučiti na prodaju


Pored toga što je ekonomska neisplativost popraviti jeftiniji automobil koji je dosta oštećen to ne znači da treba samo da ga ostavite i da ne zaradite barem neki novac. Oštećena vozila za delove su sve popularnija oblast poslovanja. Sve je veći broj firmi koji posluju po modelu da otkupljuju oštećena vozila za delove i na taj način postojeći vlasnici dobiju odmah novac za vozilo. Na taj način njihovo vozilo više ne gubi dodatno na vrednosti i ne uništava se od vremena, ne zauzima prostor u dvorištu i tome slično. Dodatno, firme koje kupuju oštećena vozila za delove ne samo što odmah isplaćuju vozilo, dolaze sa šlep službom i sami vrše prevoz havarisanog vozila.


Oštećena vozila za delove - od čega zavisi cena


Za koliko ćete moći prodati havarisano vozilo za delove zavisi od više faktora. Ovde ćemo navesti nekoliko.


1. Stanje vozila pre oštećenja


Svakako da vozilo iako staro ali koje bilo dobro održavano će moći da dobije bolju otkupnu cenu za oštećeno vozilo za delove od vozila koje i pre havarije nije bilo baš u dobrom stanju.


2. Marka automobila


U zavisnosti od modela automobila tj. koliko je tražen na tržištu zavisi i cena koju možete očekivati za otkup polovnog automobila za delove. Ukoliko je vozilo traženije, mnogo su veće šanse da će se delovi koji su ispravni moći lakše i brže prodati u odnosu na manje popularne marke automobila.


3. Koliki je stepen oštećenja na vozilu


Logično je da automobili koji su više oštećeni će moći dobiti manju cenu od vozila koja su manje oštećena vozila za delove.


4. Težina automobila


Kako se oštećena vozila za delove najviše otkupljuju zbog reciklaže onda težina automobila igra važnu ulogu u određivanju cenu za otkup. Teža vozila imaju veću cenu od lakših automobila.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija