Postavite svoj oglas besplatno

Objavljivanje oglasa na sajtu MojTrg.rs je besplatno. Kada popuniš neophodna polja i proveriš oglas, treba da uneseš lozinku i klikneš na "Postavi oglas", dobićeš neophodne informacije u vezi sa plaćanjem. Plaćanje može da se izvrši koristeći platnu karticu (Visa i MasterCard) ili preko naloga za prenos. Oglas se onda pregleda li je u skladu sa MojTrg.rs Pravila i postaje aktivan 3 meseca na sajtu MojTrg.rs.   Trenutno dajemo 5.000 dinara ako registrujete svoj nalog!
Fizička lica Pravna lica

Unesite lokalni pozivni broj kada upisujete kućni broj

Ne prikazuj telefonski broj u oglasu
DinEUR

Registruj prodavnicu ovde

Fajl nije u video formatu Fotografiju koju pokušavate da dodate nije u odgovarajućem formatu (.jpg,.gif,.png,.bmp). <br /> Promenite fajl i pokušajte ponovo, <br /> ukoliko ne uspete pošaljite je elektronskom poštom na Mojtrg.rs – korisnički servis. Slika je prevelika. Smanji veličinu i pokušaj ponovo. Pošalji e-mailom slike korisničkom servisu MojTrg ukoliko i dalje imaš problema. Dogodila se nepredviđena greška The selected image have incorrect dimensions

Prva fotografija koju postavite biće naslovna fotografija

Fajl nije u video formatu Fotografiju koju pokušavate da dodate nije u odgovarajućem formatu (.jpg,.gif,.png,.bmp). <br /> Promenite fajl i pokušajte ponovo, <br /> ukoliko ne uspete pošaljite je elektronskom poštom na Mojtrg.rs – korisnički servis. Tvoj video dokument je preveliki. Maksimalna veličina je 50 MB. Dogodila se nepredviđena greška The selected image have incorrect dimensions
Da, odobravam načine na koje MojTrg upravlja ličnim podacima. Uneseni podaci će biti prikupljeni i obrađeni samo u navedene svrhe.
Da, slažem se sa uslovima korišćenja sajta MojTrg. Polisa o poštovanju privatnosti na Mojtrg.
Želim da primam personalziovane savete, ponude i novosti na svoj mejl.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija