IDEAL KAMINA

+37744/124-992 (viber)   Prikaži više +37744/124-992 (viber)


Selia : /Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana djathte)

// Dhe në : Ferizaj
Rr. Driton Islami pn.
IDEAL KAMINA
42.89130959041879 20.865869522094727
Highway Prishtina-Shkup ( km 15 )
K. Mitrovica   Prikaži mapu
Ka vrhu