Objavljeno: mar 30 2016 10:37

Plac Donja Trepča, Čačak

EUR

Objavljeno: mar 30 10:37
Pregleda: 43
Prodajem plac u Donjoj Trepči kod Čačka. Plac se nalazi 20 metara od ibarske magistrale, blizu raskrsnice Čačak-Kraljevo, Stančići-Gornja Trepča, što se vidi i na slici koja je ocrtani izvod iz katastra, a parcela je pod brojem 2841/1 površine 164 ara. Plac je pogodan za izgradnju hala, poslovnih objekata ali i u sve druge svrhe. Plac se nalazi na potpuno ravnom terenu, a pored placa postoji ulična rasveta, vodovod, struja, s obzirom da je okružen već postojećim ugostiteljskim i poslovnim objektima uz ibarsku magistralu. Cena po 1 aru je 1000 evra.
Prilikom određivanja cene po aru, korišćeni su parametri geonauke u određivanju cena nekretnika kao što su: udaljenost od grada, geostrateški položaj( blizina autoputa, blizina putničkog aerodroma, blizina magistralnog puta, reke, železnice, vodotokovi, banjski centar, energetski potencijal itd), kao i društevene karakterisike (gustina naseljenosti, obrazovanost stanovništva, prosečne zarade, turizam, tradicionalne manifestacije,poljoprivredni razvoj, prirodna dobra, istorijska baština itd.)
Plac se nalazi u naseljenom delu uz put I reda, a na 4 kilometara od buduće preljinske petlje na Auto putu Beograd-Požega, Čačak-Pojate. Udaljen je 7.kilometara od kompleksa atomske banje Gornja Trepča, a na 15 kilometara od aerodroma “Morava” u Lađevcima. Do centra grada Čačka potrebno je 10 minuta vožnje. U neposrednoj blizini su Mrčajevci,kao raskrsnica puteva Čačak, Kraljevo, Kragujevac, kao i buduća obilaznica oko Mrčajevaca, kao plan generalne regulacije naseljenog mesta. Celokupna okolina je naseljena, poljoprivredno razvijena, obiluje manifestacijama, i posredno turizmom.
Telefon za informacije: 062 / 964-7815 Dobrila Gajović
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43
0629647815

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija