Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Placevi, njive, farme - oglasi za prodaju i kupovinu placa, zemlje i gazdinstva - Mojtrg.rs

Beograd , 2100
Novi Sad , 547
Užice , 379
Niš , 336
Valjevo , 269
Kragujevac , 219
Vranje , 213
Kraljevo , 204
Smederevo , 148
Prikaži sve
Ako ste zainteresovani za prodaju placa za kuću ili drugu izgradnju, prodaju njive ili farme, preko Mojtrg.rs možete na najjednostavniji način da postavite oglas. Pogotovo placevi kod nas imaju interesovanja od strane kupaca. Jednostavno napravite oglas, dodajte nekoliko slika, kratak opis vašeg placa, njive ili farme, navedite cenu i sačekajte da vas kontaktiraju potencijalni kupci.
Danas 08:28 Placevi | Njive i Farme  ·  Kraljevo  ·  Raška

Kopaonik vikend naselje Treska

21 000 EUR

19 jun 22:51 Komercijalno Zemljište  ·  Zrenjanin  ·  Žitište

Portirnice prodaja

19 jun 22:37 Komercijalno Zemljište  ·  Valjevo  ·  Ljig

Stambeni kontejneri

19 jun 11:17 Zemljište za Stanovanje  ·  Beograd  ·  Sopot

Na prodaju plac (suma) Sopot

2 000 EUR

18 jun 21:35 Zemljište za Stanovanje  ·  Beograd  ·  Grocka

Prodajem plac u centru Leštana

120 000 EUR

18 jun 21:34 Poljoprivredno Zemljište  ·  Beograd  ·  Grocka

Prodajem plac (4 klase) u Leštanima

70 000 EUR

18 jun 17:59 Zemljište Mešovite Namene  ·  Beograd  ·  Čukarica

46,38 ari Ostruznica

230 000 EUR

18 jun 17:02
Link:
Komercijalno Zemljište  ·  Bor  ·  Majdanpek

Portirnice prodaja

16 jun 17:26 Placevi | Njive i Farme  ·  Kragujevac  ·  Topola

Njiva 60ar

6 000 EUR

15 jun 13:17 Zemljište Mešovite Namene  ·  Beograd  ·  Sopot

Plac pod Kosmajem

13 jun 17:50
Link:
Industrijsko Zemljište  ·  Zaječar  ·  Knjaževac

Portirnice prodaja

13 jun 17:09
Link:
Komercijalno Zemljište  ·  Zrenjanin  ·  Sečanj

Vikendice izrada

12 jun 11:11 Poljoprivredno Zemljište  ·  Beograd  ·  Voždovac

prodaja pllaceva avala ripanj

12 000 EUR

12 jun 11:07
Link:
Poljoprivredno Zemljište  ·  Beograd  ·  Voždovac

prodaja placeva ripanj avala

14 000 EUR

09 jun 23:45 Komercijalno Zemljište  ·  Niš

Čamurlija plac za gradnju

68 000 EUR

07 jun 18:37 Komercijalno Zemljište  ·  Vranje  ·  Bujanovac

Portirnice prodaja

02 jun 20:56 Poljoprivredno Zemljište  ·  Smederevo  ·  Smederevska Palanka

Voćnjak-plac

12 000 EUR

Placevi i zemlja na prodaju
Pogledajte naše oglase gde se prodaju placevi i zemlja. Od obradivih parcela do građevinskih zemljišta. Mojtrg.rs oglašava placeve i zemljište za izgradnju kuće ili neke druge namene. Parcele su različitih površina, na različitim lokacijama i prodaju se širom Srbije. Najveća ponuda parcela, zemljišta, njiva i farmi prodaje se u Beogradu, Novom Sadu (i drugim mestima u Vojvodini), Užicu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu.


Placevi - potrebne informacije


Iako se kuća gradi od temelja kao što izreka kaže, pre nego što uopšte možete da gradite treba da kupite plac. Placevi, kao i druge nekretnine, zahtevaju da se obrati pažnja na više detalja prilikom procesa kupovine, kako ne biste kasnije imali neprijatnosti ili nepredviđenih troškova. Ovde ćemo navesti na koje stvari treba posebno da obratite pažnju prilikom kupovine placa.


1. Zatražite kopiju plana placa


Prilikom započinjanja procesa kupovine placa zatražite od prodavca kopiju plana placa. Placevi moraju da imaju plan koji je izdat od Geodetskog zavoda i koji ne sadrži samo plan već i spisak korisnika zemljišta. Potrebno je da se ovaj spisak korisnika slaže sa spiskom korisnika iz vlasničkog lista. Ukoliko se ova dva papira ne slažu biće potrebno da se ažurira uknjiženje pre nego što vi postanete korisnik placa. Takođe, od prodavca zatražite potpuni vlasnički list.


Takođe, placevi sadrže na kopiji plana još korisnih informacija kao što su vrsta i klasa zemljišta i stvarna površina placa. Posebno je bitno obratiti pažnju na to da li se plac vodi kao poljoprivredno zemljište ili građevinske jer ako želite nešto da gradite potrebno je da se vodi kao građevinsko a ako to nije slučaj preregistracija može dosta da košta.


2. Pravo korišćenja na zemljištu


Potrebno je da zatražite od prodavca rešenje iz člana 84 Zakona o planiranju i izgradnji koji prodavac vadi iz opštine koji je dokaz da on ima pravo da koristi neizgrađeno građevinsko zemljište. Naravno, potrebno je da prodavac bude na tom rešenju ali isto tako je bitno da ako prodavac nije jedini na tom rešenju stupite u kontakt sa svima ostalima koji su isto na tom rešenju.


3. Placevi i detaljni regulacioni plan


Veoma je bitno da proverite u Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove da li plac koji želite da kupite ima detaljni regulacioni ili urbanistički plan za područje gde se plac nalazi. To iz razloga da vidite šta se može graditi na datom placu.
Kupovina njive


Ako želite da se bavite ili se već bavite povrtarstvom, ratarstvom ili voćarstvom, potrebno vam je obradivo poljoprivredno zemljište, kako bi započeli ili dodatno razvili svoje poslovanje. Najčešći radovi na njivi su oranje, sejanje, prskanje zaštitinim srdestvima i naravno žetva, pa treba voditi računa i o kvalitetu zemljišta. U našoj ponudi oglasa možete da pronađete plodno i obradivo zemljište, na kome se mogu uzgajati usevi.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija