Oglasi za prodaju zemljišta, njiva, farmi i placeva

Beograd , 1865
Novi Sad , 533
Užice , 270
Niš , 208
Kragujevac , 195
S.Mitrovica , 194
Kraljevo , 170
Valjevo , 143
Smederevo , 121
Prikaži sve
Ako ste zainteresovani za prodaju placa za kuću ili drugu izgradnju, prodaju njive ili farme, preko Mojtrg.rs možete na najjednostavniji način da postignete brzu prodaju. Jednostavno napravite oglas, dodajte nekoliko slika, kratak opis vašeg placa, njive ili farme, navedite cenu i sačekajte da vas kontaktiraju potencijalni kupci.

Zemljište i placevi na prodaju

Pogledajte naše oglase za prodaju zemljišta i placeva. Od obradivih parcela do građevinskih zemljišta. Mojtrg.rs oglašava placeve i zemljište za izgradnju kuće ili neke druge namene. Parcele su različitih površina, na različitim lokacijama i prodaju se širom Srbije. Najveća ponuda parcela, zemljišta, njiva i farmi prodaje se u Beogradu, Novom Sadu (i drugim mestima u Vojvodini), Užicu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu.

Kupovina njive

Ako želite da se bavite ili se već bavite povrtarstvom, ratarstvom ili voćarstvom, potrebno vam je obradivo poljoprivredno zemljište, kako bi započeli ili dodatno razvili svoje poslovanje. Najčešći radovi na njivi su oranje, sejanje, prskanje zaštitinim srdestvima i naravno žetva, pa treba voditi računa i o kvalitetu zemljišta. U našoj ponudi oglasa možete da pronadjete plodno i obradivo zemljište, na kome se mogu uzgajati usevi. 
Ka vrhu