Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Placevi, njive, farme - oglasi za prodaju i kupovinu placa, zemlje i gazdinstva - Mojtrg.rs

Beograd , 2096
Novi Sad , 546
Užice , 377
Niš , 335
Valjevo , 265
Kragujevac , 219
Vranje , 212
Kraljevo , 204
Smederevo , 149
Prikaži sve
Ako ste zainteresovani za prodaju placa za kuću ili drugu izgradnju, prodaju njive ili farme, preko Mojtrg.rs možete na najjednostavniji način da postavite oglas. Pogotovo placevi kod nas imaju interesovanja od strane kupaca. Jednostavno napravite oglas, dodajte nekoliko slika, kratak opis vašeg placa, njive ili farme, navedite cenu i sačekajte da vas kontaktiraju potencijalni kupci.

Juče 13:31 Placevi | Njive i Farme  ·  Kikinda

Plac Kikinda

16 000 EUR Snižena cena

21 maj 21:32 Placevi | Njive i Farme  ·  Zrenjanin

Prodajem bastu

13 000 EUR

21 maj 20:47
Link:
Poljoprivredno Zemljište  ·  Vranje  ·  Preševo

Montažne Hale

20 maj 17:03 Poljoprivredno Zemljište  ·  Bor  ·  Kladovo

Kontejneri za stanovanje

20 maj 08:40 Placevi | Njive i Farme  ·  Beograd  ·  Novi Beograd

LEO AGENCY

17 maj 12:55 Placevi | Njive i Farme  ·  Kraljevo  ·  Raška

Kopaonik vikend naselje Treska

21 000 EUR

17 maj 11:50 Zemljište za Stanovanje  ·  Pančevo

Plac na prodaju

32 000 EUR

16 maj 20:02 Komercijalno Zemljište  ·  Vranje  ·  Preševo

Izrada stambeni modula

16 maj 14:47 Zemljište Mešovite Namene  ·  Pirot

Topli Do

2 700 EUR

15 maj 18:11 Placevi | Njive i Farme  ·  Kragujevac  ·  Topola

Njiva 60ar

6 000 EUR

09 maj 21:07 Poljoprivredno Zemljište  ·  Jagodina  ·  Paraćin

Stambeni moduli

09 maj 21:06 Komercijalno Zemljište  ·  Vranje  ·  Preševo

Stambeni moduli

09 maj 20:59 Poljoprivredno Zemljište  ·  Zaječar  ·  Sokobanja

Stambeni moduli

09 maj 20:58 Komercijalno Zemljište  ·  Zaječar  ·  Sokobanja

Stambeni moduli

09 maj 20:54 Poljoprivredno Zemljište  ·  Vranje  ·  Preševo

Stambeni moduli

09 maj 20:14 Komercijalno Zemljište  ·  Zaječar  ·  Knjaževac

Montažne hale

08 maj 19:11 Placevi | Njive i Farme  ·  Beograd  ·  Sopot

Kosmaj parcela 38 ari netaknuta priroda

21 000 EUR Snižena cena

Placevi i zemlja na prodaju
Pogledajte naše oglase gde se prodaju placevi i zemlja. Od obradivih parcela do građevinskih zemljišta. Mojtrg.rs oglašava placeve i zemljište za izgradnju kuće ili neke druge namene. Parcele su različitih površina, na različitim lokacijama i prodaju se širom Srbije. Najveća ponuda parcela, zemljišta, njiva i farmi prodaje se u Beogradu, Novom Sadu (i drugim mestima u Vojvodini), Užicu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu.


Placevi - potrebne informacije


Iako se kuća gradi od temelja kao što izreka kaže, pre nego što uopšte možete da gradite treba da kupite plac. Placevi, kao i druge nekretnine, zahtevaju da se obrati pažnja na više detalja prilikom procesa kupovine, kako ne biste kasnije imali neprijatnosti ili nepredviđenih troškova. Ovde ćemo navesti na koje stvari treba posebno da obratite pažnju prilikom kupovine placa.


1. Zatražite kopiju plana placa


Prilikom započinjanja procesa kupovine placa zatražite od prodavca kopiju plana placa. Placevi moraju da imaju plan koji je izdat od Geodetskog zavoda i koji ne sadrži samo plan već i spisak korisnika zemljišta. Potrebno je da se ovaj spisak korisnika slaže sa spiskom korisnika iz vlasničkog lista. Ukoliko se ova dva papira ne slažu biće potrebno da se ažurira uknjiženje pre nego što vi postanete korisnik placa. Takođe, od prodavca zatražite potpuni vlasnički list.


Takođe, placevi sadrže na kopiji plana još korisnih informacija kao što su vrsta i klasa zemljišta i stvarna površina placa. Posebno je bitno obratiti pažnju na to da li se plac vodi kao poljoprivredno zemljište ili građevinske jer ako želite nešto da gradite potrebno je da se vodi kao građevinsko a ako to nije slučaj preregistracija može dosta da košta.


2. Pravo korišćenja na zemljištu


Potrebno je da zatražite od prodavca rešenje iz člana 84 Zakona o planiranju i izgradnji koji prodavac vadi iz opštine koji je dokaz da on ima pravo da koristi neizgrađeno građevinsko zemljište. Naravno, potrebno je da prodavac bude na tom rešenju ali isto tako je bitno da ako prodavac nije jedini na tom rešenju stupite u kontakt sa svima ostalima koji su isto na tom rešenju.


3. Placevi i detaljni regulacioni plan


Veoma je bitno da proverite u Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove da li plac koji želite da kupite ima detaljni regulacioni ili urbanistički plan za područje gde se plac nalazi. To iz razloga da vidite šta se može graditi na datom placu.
Kupovina njive


Ako želite da se bavite ili se već bavite povrtarstvom, ratarstvom ili voćarstvom, potrebno vam je obradivo poljoprivredno zemljište, kako bi započeli ili dodatno razvili svoje poslovanje. Najčešći radovi na njivi su oranje, sejanje, prskanje zaštitinim srdestvima i naravno žetva, pa treba voditi računa i o kvalitetu zemljišta. U našoj ponudi oglasa možete da pronađete plodno i obradivo zemljište, na kome se mogu uzgajati usevi.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija