Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Placevi, njive, farme - oglasi za prodaju i kupovinu placa, zemlje i gazdinstva - Mojtrg.rs

Beograd , 2029
Novi Sad , 549
Užice , 365
Niš , 324
Valjevo , 258
S.Mitrovica , 255
Kragujevac , 223
Kraljevo , 202
Vranje , 192
Prikaži sve
Ako ste zainteresovani za prodaju placa za kuću ili drugu izgradnju, prodaju njive ili farme, preko Mojtrg.rs možete na najjednostavniji način da postavite oglas. Pogotovo placevi kod nas imaju interesovanja od strane kupaca. Jednostavno napravite oglas, dodajte nekoliko slika, kratak opis vašeg placa, njive ili farme, navedite cenu i sačekajte da vas kontaktiraju potencijalni kupci.

Juče 23:54 Placevi/Njive i farme , Šabac , Loznica

Šuma

18 000 EUR

Juče 07:27 Placevi/Njive i farme , Kikinda

Plac Kikinda

16 000 EUR Snižena cena

27 sep 19:43 Placevi/Njive i farme , Užice , Kosjerić

Prodajem kucu na selu

9 500 EUR

27 sep 14:24 Placevi/Njive i farme , Beograd , Barajevo

Plac Barajevo-Vranic

22 500 EUR

27 sep 01:37 Placevi/Njive i farme , Užice

Prodaja placeva

1 500 EUR

26 sep 19:42 Placevi/Njive i farme , Kragujevac , Topola

Njiva 60ar

6 000 EUR

26 sep 17:34 Placevi/Njive i farme , Peć

LEO AGENCY

25 sep 10:04 Placevi/Njive i farme , Beograd , Zemun

Grobno mesto Batajnica

15 000 EUR

25 sep 09:49 Placevi/Njive i farme , Užice

Prodaja placa

14 000 EUR

21 sep 18:34 Placevi/Njive i farme , Beograd , Sopot

Placevi na Kosmaju

Placevi i zemlja na prodaju
Pogledajte naše oglase gde se prodaju placevi i zemlja. Od obradivih parcela do građevinskih zemljišta. Mojtrg.rs oglašava placeve i zemljište za izgradnju kuće ili neke druge namene. Parcele su različitih površina, na različitim lokacijama i prodaju se širom Srbije. Najveća ponuda parcela, zemljišta, njiva i farmi prodaje se u Beogradu, Novom Sadu (i drugim mestima u Vojvodini), Užicu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu.


Placevi - potrebne informacije


Iako se kuća gradi od temelja kao što izreka kaže, pre nego što uopšte možete da gradite treba da kupite plac. Placevi, kao i druge nekretnine, zahtevaju da se obrati pažnja na više detalja prilikom procesa kupovine, kako ne biste kasnije imali neprijatnosti ili nepredviđenih troškova. Ovde ćemo navesti na koje stvari treba posebno da obratite pažnju prilikom kupovine placa.


1. Zatražite kopiju plana placa


Prilikom započinjanja procesa kupovine placa zatražite od prodavca kopiju plana placa. Placevi moraju da imaju plan koji je izdat od Geodetskog zavoda i koji ne sadrži samo plan već i spisak korisnika zemljišta. Potrebno je da se ovaj spisak korisnika slaže sa spiskom korisnika iz vlasničkog lista. Ukoliko se ova dva papira ne slažu biće potrebno da se ažurira uknjiženje pre nego što vi postanete korisnik placa. Takođe, od prodavca zatražite potpuni vlasnički list.


Takođe, placevi sadrže na kopiji plana još korisnih informacija kao što su vrsta i klasa zemljišta i stvarna površina placa. Posebno je bitno obratiti pažnju na to da li se plac vodi kao poljoprivredno zemljište ili građevinske jer ako želite nešto da gradite potrebno je da se vodi kao građevinsko a ako to nije slučaj preregistracija može dosta da košta.


2. Pravo korišćenja na zemljištu


Potrebno je da zatražite od prodavca rešenje iz člana 84 Zakona o planiranju i izgradnji koji prodavac vadi iz opštine koji je dokaz da on ima pravo da koristi neizgrađeno građevinsko zemljište. Naravno, potrebno je da prodavac bude na tom rešenju ali isto tako je bitno da ako prodavac nije jedini na tom rešenju stupite u kontakt sa svima ostalima koji su isto na tom rešenju.


3. Placevi i detaljni regulacioni plan


Veoma je bitno da proverite u Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove da li plac koji želite da kupite ima detaljni regulacioni ili urbanistički plan za područje gde se plac nalazi. To iz razloga da vidite šta se može graditi na datom placu.
Kupovina njive


Ako želite da se bavite ili se već bavite povrtarstvom, ratarstvom ili voćarstvom, potrebno vam je obradivo poljoprivredno zemljište, kako bi započeli ili dodatno razvili svoje poslovanje. Najčešći radovi na njivi su oranje, sejanje, prskanje zaštitinim srdestvima i naravno žetva, pa treba voditi računa i o kvalitetu zemljišta. U našoj ponudi oglasa možete da pronađete plodno i obradivo zemljište, na kome se mogu uzgajati usevi.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija