Objavljeno: okt 08 2019 03:52

IZUZETAN plac na Čardaku, VIDIKOVAC, poled na grad

Objavljeno: okt 08 03:52
Pregleda: 25
JEDINSTVENA PRILIKA !

Građevinski plac povrsine 2.370 m2, na proplanku iznad Instituta u Sremskoj Kamenici (Čardak, glavni put ka Glavici), na samo 6 km od Merkatora i Promenade, 2 km do guste šume koja stazom zdravlja vodi do vrha Fruške gore, 3 km do Dunava i max. 2 km do Instituta, skole, vrtića, ambulante, velikih radnji, pekare, pijace, benzinske pumpe, građevinskih stovarišta, pilane ...

Perspektiva je i u najavljenoj izgradnji auto puta i mosta preko Dunava na koji će priključak biti na samo 1 km od placa.

Kompletna infrastruktura. Novi siroki asfaltni put, struja, gas, vodovod i kanalizacija, telefon, internet, gradski autobus ...

VIDIKOVAC, pogled se pruža cca 300 stepeni, od repetitora na Fruškoj gori (Norcev), preko Paragova, Popovice, Dunava, Novog Sada i velikog dela vojvođanske ravnice ka Subotici. Kako se nalazi na zaravnjenom vrhu brda, pogled nikada nije moguće zakloniti izgradnjom novih objekata na susednim parcelama. Takođe sem vidikovca, ovaj lokalitet ima veliki značaj kao vazdušna banja, ukrštanje 4 struje vetra, zbog ćega je u blizini izgrađen Institut za plućne bolesti.



Plac prodaje vlasnik, bez dodatnih posredničkih provizija !

Svaki međusobno korektan dogovor je moguć.

Informacije na telefon 060 7 505 605
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
25

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija