Objavljeno: apr 22 2015 09:30

Gradjevni plac sa vikendicom u Banji Koviljaci

EUR

Objavljeno: apr 22 09:30
Pregleda: 13
Vikendica cca 30m.kv.,betonski blok i PVC klizne stene,pločice,struja,voda,telefon.opremljena za boravak-nameštaj,svi elekt.aparati i dr.oprema,nadstrešnica za auto i hladnjak sa novom masivnom drvenom garniturom,ograđeno-met.stubovi,plastificirana žica,klizna i mala kapija,mladi voćnjak,sušara,prostor za drva i alat,septička jama 5 kubika(mogućnost spajanja na kanalizaciju bez zapreke),betonske staze.
Plac ravan-kvadratnog oblika,2.red od puta-tiho i mirno(udaljenost od centra Banje 450 met.). Prilazni put širine 4 met. trajno sudski regulisano( suvlasnički odnos po 1/3-između 3 člana porodice i novih vlasnika-kupaca ili nasjednika).Vlasništvo 1/1,bez tereta.Prodaja svega po sistemu "viđeno".Ulaz u posed ODMAH po plaćanju i prenosu vlasništvu.U kupo-prodaji mogući i dogovor o pojedinacnoj kupovini ponudjene opreme i tehnike- bez bitnog umanjenja cene,jer je ista vrlo povoljna!!!(nema prostora za vece smanjenje-max.do 23.500 evra). Moguca je i kupovina nove garaze u centru Banje,18.5met.kv.,vise od 50 kubnih,opremljena:police,etaza,ormar,stol i dr. Pristup ODLICAN,nema vlage,okolis kao park(cena 6000eura). Placanje po dogovoru,i u ratama uz " razuman" rok!!!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
+385649770609

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija