Objavljeno: jan 06 2021 08:33

Vila Avala - Iznajmljivanje na dan

EUR

/ dnevno
Objavljeno: jan 06 08:33
Pregleda: 58
VILA AVALA se nalazi u najlepšem delu Beograda, u podnožju planine Avale.

Okružena borovom šumom i čistim planinskim vazduhom, na poziciji gde ruže vetrova stvaraju pravu vazdušnu banju. Na 800m od nas se nalazi jezero Karagača, i mnoštvo staza za šetnju. Do samog vrha avale se od Vile može doći za 50 minuta hoda,

Vila ima 120 metara kvadratnih, sve sobe su prilično velike što daje poseban komfor ljudima koji u njoj borave. U prizemlju se nalazi predsoblje, velika dnevna soba, odvojena kuhinja i toalet, na spratu su dve spavaće sobe i kupatilo sa wc-eom.

U Vili može spavati maksimalno 8 osoba.

Dnevna soba je moderno opremljena sa televizorom i vrlo udobnim garniturama za sedenje kao i trpezarijskim delom sa stilskim stolicama i stolom.

U dvorištu se nalazi predivan vrt sa borovima, tujama, japanskom šljivom i jabukom, kanadskim javorima, i cvećem, lepom terasom na kojoj su postavljeni stolovi i stolice za odmor i uživanje.

Sa terase se pruža prelep pogled na prirodu i na crvu Sv. Petke. Boravak u vrtu pruža pravi ugođaj kako u letnjim tako i u zimskim danima. Prosto se ne zna da li je boravak u Vili lepši leti ili zimi kada padne sneg i izgleda kao prizor iz bajke.

Topla porodična atmosfera i zadovoljstvo gostiju su nam na prvom mestu. Do nas se veoma brzo stiže i automobilom, a i gradskim i prigradskim linijama koje prolaze (ukupno 9 linija) i staju na 50m od objekta. Ko voli da uživa u krajoliku može doći Avalskim putem a vrlo lako se dolazi i autoputem ( skretanje kod robne kuće IKEA).

Prednost porodičnim okupljanjima i ljudima koji bi kuću iznajmili za odmor i beg od gradske vreve.

Gostima je na raspolaganju wi-fi, klima, roštilj u dvorištu, pribor i oprema za jelo (tanjiri,escajg,čaše), sredstvo za dezinfekciju kao i 3 bicikla za rekreaciju.

Grejanje je etažno i u kući je jako toplo.


I pored odličnog smeštaja i divnog ambijenta koje VILA AVALA pruža, cene su među najpristupačnijim u Beogradu.

Cena za iznajmljivanje 120 € po noćenju ( Praznici mogu imati veću cenu).

Srpska Nova godina 13.01. Cena - 140 €

Rezervacije: +381 60 434 66 22



Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
58

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija