Oglasi za izdavanje i prodaju vikendica u Srbiji

Beograd , 332
Novi Sad , 161
Užice , 92
Valjevo , 63
Sombor , 47
Niš , 46
Kraljevo , 42
Požarevac , 37
Zrenjanin , 32
Prikaži sve

Vikendice za izdavanje i iznajmljivanje. Pogledajte kompletnu ponudu oglasa za smeštaj u vikendicama na Mojtrg.rs. Pored iznajmljivanja vila za odmor ili kratak boravak, Mojtrg.rs takođe reklamira i vikendice za prodaju. Najlepše vikendice na najatraktivnijim lokacijama u Srbiji poput Kopaonika, Divčibara, Zlatibora, Stare Plamine, Fruške Gore itd.

Odmor u vikendici

Osetite spokojnu atmosferu nedaleko od grada ili daleko od gradske buke u jednoj od seoskih kuća ili vikendica koje se oglašavaju na sajtu Mojtrg.rs. U Srbiji se najviše iznajmljuju vikendice na Zlatiboru, Divčibarama, Kopaoniku, Stare Planine, Paliću, ali i okolini Novog Sada, Beograda,  Užicu, Valjevu i drugim lokacijama van grada.
 
Pored iznajmljivanja vila za odmor ili kratak boravak Mojtrg.rs takođe reklamira i vikendice za organizovanje različitih zabava, rođendana i slično.

Prodaja vikendica

Ukoliko imate apartman ili vikendicu koju želite da prodate, vrlo jednostavno to možete da uradite putem sajta Mojtrg.rs. Vikendice na planini, pored reke, blizu grada ili u selu, sve što želite da prodate možete da postavite na najvećem oglasniku u Srbiji.Ka vrhu