Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Bela tehnika - Oglasi za prodaju i kupovinu bele tehnike i kućnih aparata. Novo i polovno.

Ponuda najnovijih oglasa u kategoriji: Bela tehnika i aparati za domaćinstvo. Nove i polovne grejalice i klima uredjaji, veš mašine, frižideri i zamrzivači, šporeti i usisivači. Ako vas zanima bela tehnika, pronaći ćete na Mojtrg.rs.


01 feb 05:32 Drugo , Novi Sad

london

10 EUR

30 jan 15:06 Drugo , Pirot

APARAT ZA VODU- Crown Stoni

8 499 Din

22 jan 11:05 Drugo , Subotica

Set Spider Tiganja

3 000 Din

20 jan 12:39 Drugo , Šabac

Aspirator interplan

50 EUR

20 jan 12:31 Drugo , Šabac

Philipsova infracrvena lampa

1 300 Din

10 jan 13:03 Drugo , Pančevo

Vaga meri do 1000kg

7 000 Din

10 jan 12:59 Drugo , Pančevo

Viseća vaga kantar 300kg

4 500 Din

10 jan 12:55 Drugo , Pančevo

Digitalna vaga do 40Kg

3 000 Din

10 jan 12:55 Drugo , Pančevo

Viseća vaga digitalna 500kg

6 000 Din

10 jan 12:51 Drugo , Pančevo

Viseća vaga digitalna 200kg

2 500 Din

10 jan 12:47 Drugo , Pančevo

Digitalna telesna vaga do 180kg

1 100 Din

Ima mnogo uređaja koji se vode kao bela tehnika a ovde ćemo da navedemo neke koja su po našem mišljenju najvažniji.


Bela tehnika - Mašine za pranje i sušenje vešaNove i polovne mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša i kombinovane veš mašine. Sve to možete da pronađete na sajtu Mojtrg.rs po povoljnim cenama. Mašine su različitog kapaciteta od 4 do 11 kg. Bogat izbor, laka i brza kupovina svega što je bela tehnika.


Bela tehnika - Prodaja klima uredjaja


Pogledajte ponudu klima uređaja na Mojtrg.rs. Prilikom kupovine klima-uređaja, obratite pažnju na nekoliko stvari. Kod izbora kućne klime najvažniji je kapacitet hlađenja i grejanja, a on se bira prema veličini i karakteristikama prostora. U poslednje vreme klima uređaji su jedan od najtraženijih proizvoda iz kategorije Bela tehnika.


Nakon kupovine odgovarajućeg uređaja, vodite računa i o mestu montaže. Montaža ima posebnu ulogu za razne proizvode iz kategorije bela tehnika. Klima treba da stoji u delu prostorije gde će najmanje smetati strujanje vazduha. Pored redovnog pranja filtera i kućišta, posebno važno je i da redovno servisirate klimu, najčešće jednom godišnje. Tzv. klima uređaji inverteri mogu da služe i za grejanje i na veoma niskim temperaturama.


Bela tehnika - Prodaja šporeta


Šporet ili štednjak spada u red neizostavnog inventara u kuhinji. U zavisnosti od tipa postoji električni šporet, šporet na plin, kombinovani šporet i šporet na ugalj ili drva koji polako odlazi u zaborav i može se videti još najviše u selima. Šporet je bela tehnika koja se verovatno najviše upotrebljava zato treba da bude dobar izbor.


Bela tehnika - Oglasi za prodaju frižidera


Kada kupujete frižider da biste izabrali onaj najodgovaraći za vas potrebno je da odgovorite sebi na par pitanja. Prvi je svakako budžet sa kojim raspolažete i koji će u velikoj meri da odredi kupovinu bilo čega. Bela tehnika poput frižidera mora da odgovori na potrebe ukućana a to zavisi i od broja članova domaćinstva da biste znali koja veličina frižidera i dela za zamrzivač vam treba. Nekome treba samo mali deo za duboko zamrzavanje a nekome to nije potrebno. U zavisnosti od budžeta i potreba ali i raspoloživog prostora izabraćete onaj koji vam odgovara.


Bela tehnika omogućava život lakšim i nadamo se da smo i mi malo doprineli da olakšamo vaš izbor.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija