Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju novih i polovnih mašina za pranje veša - Mojtrg.rs

Whirlpool , 5
Candy , 1
Candy , 1
Gorenje , 39
Bosch , 5
Indesit , 5
Samsung , 2
Beko , 6

Prodaja novih i polovnih mašina za pranje veša. Mojtrg.rs vam nudi širok spektar kućnih aparata kao što su veš mašine i sušilice za veš raznih brendova i modela. Pogledajte oglase i pronađite mašinu za pranje veša po najpovoljnijim cenama.
Pronađite mašine za pranje veša svih vrsta. Pogledajte sve oglase ili pretražite modele mašina za pranje veša koje su vam potrebne uz pomoć filtera na najvećem online oglasniku u Srbiji - Mojtrg.rs.


Mašina za pranje veša - osnovne informacije


Veš mašine ne spadaju u jednostavnu kupovinu. Teško se transportuju ako prodavac ne nudi isporuku ili ako dodatno naplaćuje, mogu biti dosta skupe, dosta su napredovale, sa raznim inovacijama pa kupci mogu da imaju nedoumice koja će biti najbolja kupovina. Često se u praksi pokazuje da neki stariji modeli veš mašina su izdržljivije od nekih novih, fensi mašina za pranje veša. Dobra stvar kod mašina za pranje veša je što će obično dugo da traju a i spadaju u najkorisniju belu tehniku.


Pored budžeta koji će uticati na odluku koja mašina za pranje veša će biti najodgovarajuća za vas, druga stvar je količina veša koju možete staviti u veš mašinu, a tu su i dodatne stvari poput da li želite kombinovanu veš mašinu i mašinu za sušenje veša, da li želite mašinu koja se puni spred ili od gore itd. Pokušaćemo da pomognemo sa par saveta.Mašina za pranje veša koja se puni spreda je energetski najefikasnija opcija. Ona uzima najmanju količinu vode sa svakim punjenjem. Odeća počinje da se pere tako što se vrti u maloj količini vode koja se dodaje od strane mašine kada odredi kolika je težina veša i vrsta veša. Ove veš mašine mogu dobro da podnesu ubacivanje krupnih predmeta za pranje kao npr. vreća za spavanje. Ne zaboravite da treba da se održava dobra higijena mašine za pranje veša poput izbacivanja vode iz gume oko bubnja, otvoriti vrata mašine da se bubanj osuši i posudice za omekšivač kako bi što duže trajala i kako se ne bi stvarali neprijatni mirisi.Mašina za pranje veša koja se puni sa vrha je dobar izbor ako više volite tradicionalne mašine. Zbog toga što voda u ovim veš mašinama otiče dole i napolje manje je verovatnoća da se stvori buđ i neprijatni mirisi. Ali svakako je dobra ideja da se očiste creva i ostali delovi jednom u par meseci barem. Mnogi koriste za čišćenje veš mašine sodu bikarbonu ili limuntus.


Mašina za pranje veša + sušilica za veš u jednom


Kao što ime kaže to je uređaj 2 u 1 koji obezbeđuje da možete i da perete veš i da ga sušite. Iako može da deluje kao odlična ideja, pogotovo ako kuburite sa prostorom u stanu, često se u praksi pokazuje kao ne toliko dobro rešenje jer se veš sporije suši a i mašina je podložnija kvarovima. Međutim, tehnologija i na ovom polju brzo napreduje pa vremenom i ovo može biti isto toliko dobra opcija kao 2 posebna uređaja.


Mašina za pranje veša - prodajte na Mojtrg.rs


Ako imate mašinu za pranje veša ili razne sušilice koje želite da prodate u Srbiji, Mojtrg.rs je prava platforma za vas. Postavite brze i jednostavne oglase tako što ćete da popunite formu sa detaljima veš mašine ili sušilice koju želite da prodate i mašina za pranje veša će brzo pronaći put do svog kupca.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija