Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Rasveta, vrata i prozori -Oglasi za prodaju polovnih i novih vrata, prozora i rasvete


Oglasi za prodaju rasvete, kao i polovnih i novih vrata i prozora. Stranica za one koji se bave ili ih interesuje PVC stolarija, drvena stolarija, metalne rešetke za prozore, blindirana vrata, protivroprovalna sigurnosna vrata, sobna vrata, lustere, led svetla, reflektori i još mnogo toga. Filtrirajte oglase i pronađite sve što vas zanima.24 feb 12:25 Vrate/prozori i osvetljenje , Niš

Vrata

2 000 Din


Stranica Vrata i prozori pored sobnih vrata, sigurnosnih vrata i prozore, nudi i rasvetu. Postavite svoj inventar na prodaju ili izaberite iz ponuđenog i kupite sve što vam je potrebno na najvećem oglasniku u Srbiji.


Vrata i prozori - osnovne informacije


Ako želite da renovirate svoj dom, vrata i prozori će biti jedna od najbitnijih stavki. Mojtrg.rs je prava platforma za vas. Pogledajte ponude za prodaju PVC stolarije, drvene stolarije, metalne rešetke za prozore, blindirana vrata, protivroprovalna sigurnosna vrata, sobna vrata, lustere, led svetla, reflektore i još mnogo toga u ovoj kategoriji. Ponude po najpovoljnijim cenama.


Alu, PVC, drvena vrata i prozori


Vrata i prozori su kategorija koja ima izuzetnu važnost jer pored estetike obezbeđuje i niz drugih prednosti za dom. Vrata i prozori, ako su kvalitetni će sprečiti prekomernu buku, ali ispoljašnje zagađenje koje je sve veće u gradskim uslovima, pogotovo u centralnim gradskim opštinama. Vrata i prozori mogu biti od aluminijuma, PVC materijala ili drveta ili neke od kombinacija. Vaši afiniteti ali pre svega budžet će uticati na to koji vrata vrata i prozori će krasiti vaš dom.


ALU vrata i prozori


Aluminijumska vrata i prozori su često prvi izbor za one kojima budžet nije problem. Ovi vrata i prozori obezbeđuju bolju estetiku jer se mogu izabrati u raznim bojama i na taj način lakše uklopiti u postojeći prostor. Alu vrata i prozori su se pokazali i kao bolji po pitanju čuvanja toplotne energije od npr. drvene stolarije. Takođe, imaju veoma dug vek trajanja pogotovo ako se plastificiraju.


Drvena vrata i prozori


Drvena vrata i prozori su nekako prva asocijacija šta ljudi pomisle kada pomisle na vrata i prozore. Izgled drveta odiše toplotom i lepotom, kao i svaki prirodni materijal, drvo je najzdraviji materijal i drvena stolarija omogućava prostoriji da "diše". Drvo se pokazalo i kao energetski efikasan materijal iako naravno ima manji vek trajanja od alumunijuma.


Vrata i prozori - kako izbeći dodatnih troškova


Vrata i prozori su velika investicija koja je za prosečan stan u rangu od 2000-3000 evra međutim može da se desi da imate i nekih dodatnih, nepredviđenih troškova ako se niste dobro razumeli sa prodavcem. Na primer, da li je u cenu uključena demontaža postojeće stare stolarije? Da li je cena sa uključenim PDV-om, transportom, montažom? Ponekad je ponuda neka prodavca inicijalno niža da bi kupac kasnije shvatio da plaća isto ili i više nego negde drugde.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija