Kamp prikolice Beograd - vaš najbolji prijatelj za avanturistički odmor iz snova

Stranica Kamp prikolice Beograd ima za cilj da objedini sve relevantne oglase gde su prikazani kamperi i kamp prikolice Beograd. Bez obzira da li tražite polovne ili nove kampere ili kamp prikolice vrlo je verovatno da ćete pronaći ono što tražite na Mojtrg.rs na oglasima za kampere i kamp prikolice Beograd. Pored samih oglasa za vaš pokretni dom na putu, nudimo i savete koji su korisni za odabir vaše pokretne "nekretnine".

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Danas 11:48 ,

Renault Scenic 1.9 DCI 2003. godište

1 900 EUR Snižena cena

Godina: 2003
Kilometraža: 85 000 - 89 999

Kamp prikolice Beograd - osnovne informacije

Mnogi od vas ste sigurno poželeli jednom u životu da krenete na roadtrip ali malo drugačiji od standardnih. Putovanje gde ćete videti razna mesta, gde nećete ceo odmor da budete na jednom mestu i gde nećete odsesti u apartmanu ili hotelu. Zbog toga ljudi požele da imaju kampere ili kamp prikolice gde će moći da se odmore kad god to požele. Najčešće to za mnoge ostane nedosanjani san iz prostog razloga što kamp prikolice ili kamper nisu baš jeftina investicija. Košta kao skuplji polovni automobil a za razliku od automobila koristi se najmanje 10 puta manje. Na stranici Kamp prikolice Beograd želimo da vam pružimo neke kvalitetne primerke sa dobrim cenama i da kroz savete za kupovinu pokušamo da ostvarite vaš san.

Kamp prikolice Beograd - dodatne informacije

Kao i kada kupujete stan ili drugu nekretninu postoje dodatne informacije koje je dobro znati kada je reč o kamp prikolicima i kamperima. Broj osoba koji mogu da spavaju u vašem pokretnom domu je jedno od prvih pitanja za one koji su počeli da razmatraju ovaj način putovanja i odmora. To zavisi od samog modela pa u nekima može da spavaju 2 osobe a u nekima i 8-9 osoba. To ne znači da će svi imati podjednako udobne ležajeve. Takođe, što više mesta utiče i na samu cenu kampere i kamp prikolica. Kamperi i kamp prikolice se razlikuju i po nivou opremljenosti i komfora. Neki mogu da budu luksuzno uređeni a neki da budu vrlo skromni. U kamp prikolicama neka standardna oprema pored kreveta je i kuhinja, tuš kabina, toalet, rezervoar za pijaću i otpadnu vodu, delovi nameštaja kao npr. sto, komoda. Neke imaju ugrađeni klima uređaj a neke nemaju ali mogu da se ugrade što je vrlo preporučljivo jer pored hlađenja može da služi i za grejanje u zavisnosti kada i gde ste krenuli na odmor.

Kamp prikolice ili kamper - šta izabrati?

S obzirom da se nalazite na stranici Kamp prikolice Beograd sigurno je ovo jedno od pitanja koje ste postavili sebi. Generalno, kamperi su namenjeni za one koji žele da budu više pokretni za vreme putovanja, dok oni koji koriste kamp prikolice obično se stacioniraju u kamp naselje sve vreme svog boravka na krajnjem odredištu.

Kamp prikolice Beograd - kupiti ili iznajmiti?

Na kraju ostaje da odlučite da li želite da kupite svoj kamper ili kamp prikolicu ili da izmajmite. Cene za kupovinu se kreću od nekoliko hiljada evra pa na više, najčešće za neku solidnu kupovinu treba izdvojiti desetak hiljada evra. Sa druge strane, iznajmljivanje kampera i kamp prikolica možete iznajmiti na par mesta npr. u Beogradu je to u Kamping centru Beograd i u zavisnosti od modela i od perioda cene se kreću u proseku oko 100 evra dnevno. Na vama je da odlučite šta se više uklapa u vaš budžet i koliko često planirate da koristite vaš pokretni dom na putu. Mi se nadamo da ste na našoj stranici Kamp prikolice Beograd pronašli korisne informacije i da ćete uskoro iskusiti novu dimenziju putovanja i odmora. Srećan put vam želimo!


Ka vrhu