Kupovina i prodaja garaža i parking mesta

Potražnja za kupovinu i prodaju garaža i parking mesta je posebno velika na području Beograda, Novog Sada i Niša. U novije vreme često se traže i montažne garaže, pa čak i montažne šupe koje se često koriste kao prodajni objekti. Sve je veći broj automobila u velikim gradovima i stanovnika a manjak slobodnih parking mesta.

Prodaja garaža i parking mesta

Sa stalnim porastom broja stanovništva u urbanim sredinama, posebno u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, broj besplatnih parking mesta i garaža opada. Stoga ljudi kojima ne trebaju garaže ili parking mesta prodaju na platformi Mojtrg.rs.   
 
Kako izgleda kupovina parking mesta ili garaže? Jednostavnim klikom na oglas, imate priliku da saznate više o samim objektima koji se prodaju u Srbiji. U okviru svakog oglasa imate opis, fotografiju i kontakt vlasnika. Nakon što odaberete ponudu po vašoj meri, pozovite vlasnika i vrlo brzo ćete imati garažu ili parking mesto za sebe.

Montažni kontejneri

Na našem sajtu mogu da se nadju i montažni kontejneri za objekte stambenih namena kao i privremeni ili trajni objekti izrađeni po vašem zahtevu i dizajnu. U ponudi imamo i gradjevinsko montažne kontejnere i kancelarije raznih veličina i površine .
Ka vrhu