Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Barake i garaže - Kupovina, prodaja i iznajmljivanje garaže, parking mesta i barake

Beograd , 1171
Novi Sad , 164
Bor , 52
Niš , 50
Valjevo , 43
Kragujevac , 24
Vranje , 17
Kraljevo , 17
Prikaži sve

Potražnja za kupovinu i prodaju garaže i parking mesta je posebno velika na području Beograda, Novog Sada i Niša. U novije vreme često se traže i montažne garaže, pa čak i montažne šupe koje se često koriste kao prodajni objekti. Sve je veći broj automobila u velikim gradovima i stanovnika a manjak slobodnih parking mesta.


13 okt 22:15 Barake i garaže , Valjevo

Garažno mesto na izdavanje

70 EUR / mesečno

Garaže i parking mesta - kupovina, prodaja i iznajmljivanje


Sa stalnim porastom broja stanovništva u urbanim sredinama, posebno u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, broj besplatnih parking mesta i garaža opada. Stoga ljudi kojima ne trebaju garaže ili parking mesta prodaju na platformi Mojtrg.rs.


Kako izgleda kupovina parking mesta ili garaže? Jednostavnim klikom na oglas, imate priliku da saznate više o samim objektima koji se prodaju u Srbiji. U okviru svakog oglasa imate opis, fotografiju i kontakt vlasnika. Nakon što odaberete ponudu po vašoj meri, pozovite vlasnika i vrlo brzo ćete imati garažu ili parking mesto za sebe.

Prednosti imanja garaže


Svakako da je glavna prednost garaže je što imate rezervisano mesto za parking. Međutim, to je samo jedna od prednosti garaže. Druga prednost garaže je što su vozila koja su garažirana bolje očuvana pogotovo u krajevima poput naših gde imamo sva 4 godišnja doba. Garaže posebno štitet automobil od velike hladnoće i snega ali i od velike vrućine. Treća prednost garaže je veća sigurnost za vaš automobil. Tu ne mislimo samo na ekstremne slučajeve poput krađe automobila već i za namerno ili nemanerno oštećenje vozila dok je na otvorenom parkingu. Pored prednosti za automobile, garaže su korisne i kao dodatni prostor gde možete da skladištite stvari koje vam nisu najneophodnije ili koje se sezonski koriste npr. bicikle.


Montažni kontejneri i barake


Na našem sajtu mogu da se nadju i montažni kontejneri za objekte stambenih namena kao i privremeni ili trajni objekti izrađeni po vašem zahtevu i dizajnu. U ponudi imamo i građevinsko montažne kontejnere i kancelarije raznih veličina i površine. Montažni kontejneri se sve više koriste kada postoji potreba za privremenim postavljanjem objekata npr. za potrebe pravljenja neke emisije ili građevinskog objekta, pa da radnici imaju obezbeđen smeštaj.


Svakako ukoliko ste u prilici razmislite o kupovini garaže, parking mesta a po potrebi i montažnog kontejnera ako imate prostora za isti. Takođe, ako imate garažu, parking mesto ali je ne koristite možete lako da postavite oglas na prodaju i zaradite uz pomoć našeg sajta.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija