Izaberi ”Za iznajmljivanje” ukoliko tražiš i mesto i cimera. Izaberi ”Želim da iznajmim” ako imaš prostor za izdvanje i želiš da nađeš cimera.
Pol
Male
Ženski
Pol na cimer/ke
Muško ili Žensko
Male
Ženski
Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Ponuda oglasa za traženje cimerke ili cimera u Srbiji

Ako ti je potrebna cimerka ili ti je potreban cimer, kroz filtere na sajtu Mojtrg.rs možeš da dodješ do pravih osoba. Klikni na tražim cimera ili tražim cimerku, odnosno izaberi pol osobe, klikni grad koji želiš i nadji cimera ili cimerku iz različitih gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica...).

10 dec 13:59 Cimeri/ke , Valjevo , Osečina

MINI HALE

Traženje cimera


Cimerski život je veoma uzbudljiv, naročito ako ste pre toga živeli sa roditeljima. Veoma je važno da obratite pažnju na različite stvari kada tražite cimere, jer sa tom osobom treba da provodite veći deo dana. Mi ćemo vam pomoći u tome.


Izbor cimera ili cimerke - poklapanje interesovanja


Suzite izbor i kontaktirajte potencijalne cimere. U opisu svakog oglasa možete da pronadjete broj ili email osobe. Ne treba da se ponašate kao na razgovoru za posao, ali treba da postavite vama važna pitanja i popričate o navikama.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija