Poslovi u poljoprivredi

Poslovi u poljoprivredi - sezonski poslovi u poljoprivredi ili dugoročni angažman - sve na jednom mestu, u okviru platforme MojTrg.


Zahvaljujući velikom obimu dostupnih poslova koji donose brzu i pristojnu zaradu. Ako tražite posao u poljoprivredi ili posao na poljoprivrednom gazdinstvu, na našoj platformi možete pretražiti ponuđene poslove ili se brzo i jednostavno oglasiti.


Ukoliko vas interesuju poljoprivredni poslovi generalno, jednim klikom na oglas dobićete sve informacije vezane za konkretan posao, lokaciju i nadnicu. Pogledajte ponudu oglasa koji se odnose na poljoprivredne poslove u Srbiji i lako stupite u kontakt sa željenim poslodavcem, ili još jednostavnije pronađite ljude koji traže posao u poljoprivredi.

Najzastupljeniji sezonski poslovi u poljoprivredi


Sezonski poslovi u poljoprivredi spadaju među najtraženije sezonske poslove u Srbiji, budući da podrazumevaju pristojne dnevnice, i neretko obezbeđen smeštaj za radnika. Uglavnom najzastupljeniji poljoprivredni poslovi su voćarstvo, ratarstvo, povrtastvo, vinogradarstvo, kao i berba sezonskog voća kao što su maline i kupine.


Sezonski radnici u poljoprivredi se najviše traže upravo za berbu sezonskog voća, i to najviše za branje malina, u čemu prednjači zapadna Srbija. Na platformi MojTrg ćete zato naći veliki broj oglasa za berbu malina, najviše u opštinama Arilje i Ivanjica, u vreme letnjih meseci.


Rad u poljoprivredi - velika ponuda poslova


Ako tražite posao u poljoprivredi, MojTrg je mesto koje omogućava laku pretragu kako poslova, tako i radnika. U slučaju da ste poslodavac kome su potrebni sezonski radnici u poljoprivredi, putem naše platforme lako možete oglasiti vašu ponudu i na taj način stupiti u kontakt sa potencijalnim kandidatima.


Platfroma MojTrg uvek nastoji da ponuda poslova u poljoproivredi bude aktuelna kako bismo vam obezbedili što efikasniju pretragu i pronalazak odgovarajućeg posla ili neophodnih radnika. Pretraga poslova i kreiranje oglasa nikad nije bilo brže i jednostavnije, zbog čega je naša platforma idealno mesto da pronađete poslodavce ili angažujete radnike u sferi poljoprivrednih poslova.


Radnik na farmi Branje borovnice 2021 Branje malina Jabuka Radnik Radnik u šumi Branje kupina Branje kupina Radnik na farmi Jabuka branje grozdja Berba Jabuka Branje Branje voca Branje malina U hladnjaci Berba jagoda Branje jagoda Berba jabuka jagode branje jabuka Branje jagoda za maj mecec potrebni radnici Berba malina maserka Radnik na farmi kupine Sljiva BRANJE KUPINA 2021 Branje kupina sezonski radnici Berba malina 2021 jagoda Jabuke Dnevnica 3.500 Poso Berna jabuka arilje Berba sljiva dnevnica 3500 Rad u hladnjaci Posao za branje jabuke Berba grozdja Grozdje Potrebni radnici za branje jagoda Branje voća Branje maline Branje breskve Radnik na farmi koza, ovaca kornisoni Trszim posao za kropir u prokljupe Branje jagode Kupine Berbu sljiva Visnje Berba kupina Branje sljiva branje grozdja Licni kontakti Posao snajderke 3.500 Branje visanja Branje borovnice 2021 Borovnica berbe jagode kornisoni Potrebni radnici za branje tresanj Beraci malina Moleraj Traktor kruske Kornisona Branje maline 2021 Maline berba duvana Berba kupine malina Branje malina august septembar Branje aronije Branje jagoda za maj mecec Poljoprivreda Branje jagoda 2021 Mehanicar za traktore Saab Radnici Borovnice Radnik na farmi krava i ovaca claas Hladnjaca Branje borovnice Prikolica Berba malina ivanjica Radnik na farmi krava Branje borovnica sljive Sezonski poslovi Branje paprike Trszim posao za kropir u arilje Berbu kupine Plug Brane voca Berba jabuka, sljiva...

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija