Poslovi u poljoprivredi

Poslovi u poljoprivredi - sezonski poslovi u poljoprivredi ili dugoročni angažman - sve na jednom mestu, u okviru platforme MojTrg.


Zahvaljujući velikom obimu dostupnih poslova koji donose brzu i pristojnu zaradu. Ako tražite posao u poljoprivredi ili posao na poljoprivrednom gazdinstvu, na našoj platformi možete pretražiti ponuđene poslove ili se brzo i jednostavno oglasiti.


Ukoliko vas interesuju poljoprivredni poslovi generalno, jednim klikom na oglas dobićete sve informacije vezane za konkretan posao, lokaciju i nadnicu. Pogledajte ponudu oglasa koji se odnose na poljoprivredne poslove u Srbiji i lako stupite u kontakt sa željenim poslodavcem, ili još jednostavnije pronađite ljude koji traže posao u poljoprivredi.


Najzastupljeniji sezonski poslovi u poljoprivredi


Sezonski poslovi u poljoprivredi spadaju među najtraženije sezonske poslove u Srbiji, budući da podrazumevaju pristojne dnevnice, i neretko obezbeđen smeštaj za radnika. Uglavnom najzastupljeniji poljoprivredni poslovi su voćarstvo, ratarstvo, povrtastvo, vinogradarstvo, kao i berba sezonskog voća kao što su maline i kupine.


Sezonski radnici u poljoprivredi se najviše traže upravo za berbu sezonskog voća, i to najviše za branje malina, u čemu prednjači zapadna Srbija. Na platformi MojTrg ćete zato naći veliki broj oglasa za berbu malina, najviše u opštinama Arilje i Ivanjica, u vreme letnjih meseci.


Rad u poljoprivredi - velika ponuda poslova


Ako tražite posao u poljoprivredi, MojTrg je mesto koje omogućava laku pretragu kako poslova, tako i radnika. U slučaju da ste poslodavac kome su potrebni sezonski radnici u poljoprivredi, putem naše platforme lako možete oglasiti vašu ponudu i na taj način stupiti u kontakt sa potencijalnim kandidatima.


Platfroma MojTrg uvek nastoji da ponuda poslova u poljoproivredi bude aktuelna kako bismo vam obezbedili što efikasniju pretragu i pronalazak odgovarajućeg posla ili neophodnih radnika. Pretraga poslova i kreiranje oglasa nikad nije bilo brže i jednostavnije, zbog čega je naša platforma idealno mesto da pronađete poslodavce ili angažujete radnike u sferi poljoprivrednih poslova.


Radnik na farmi Radnik na farmi U hladnjaci Branje malina jagode Branje kupina Radnik na farmi Branje jagoda za maj mecec potrebni radnici Berba Branje Branje jagoda Radnik u šumi Berba jagoda jagoda Sljiva Dnevnica 3.500 Jabuke kornisoni Radnik na farmi koza, ovaca Kupine Posao za branje jabuke Trszim posao za kropir u prokljupe 3.500 Posao snajderke Rad u hladnjaci Jabuka Traktor Moleraj Branje borovnice 2021 berbe jagode Berbu sljiva kornisoni Branje jagode Berba kupina malina Sezonski poslovi Branje voca Poljoprivreda Trszim posao za kropir u arilje Prikolica Radnik na farmi krava i ovaca Branje jagoda za maj mecec dnevnica 3500 Hladnjaca Branje breskve Berba kupine sljive Branje voća Branje jabuke Grozdje Berba grozdja Plug sezonski radnici Branje jagoda 2021 Branje borovnica branje grozdja Berba jabuka Branje jabuka Kornisona Jabuk kupine berac jabuka Pastira za krave Tanjiraca Sadnja krompira Potrebni radnici za vezivanje maline 2021 branje kajsija Posao Sezonski pislovi Borovnice Kragujwvac Potrebni radnicI Pozega Berbu jabuka sezonski poslovi berba Branje malina august septembar Kupus Cobanin Cobana za krave Voca Voca i svoh poslova Posao na farmi Branje visanja Potrebni hitno radnici za ciscenje maline arilj Radnik na farmi pilica, koza, ovaca Branje krastavca Posao na imanju RaRadnik na farmi Branje jagoda za 2021 Dnevnica 4.000 Berba malina 2021 Potrebni radnici za secenje maline claas Radnik na farmi konjevi malina 2021 Borovnica Varda Rad u hladnjači Dnevnica 3.000 Sip Branje paprika

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija