Ako prodajete polovni ili novi kamion, šleper, dostavno vozilo, kombi vozilo, viljuškar itd u pravoj ste kategoriji. Stranica Teretna vozila je namenjena svima koji imaju teretno vozilo na prodaju i žele da nađu kupce kojima je potrebno vozilo kako bi uspešno obavljali poslove. Oglasi obuhvataju različite proizvođače kao što su: Scania, Mercedes Benz, Renault, FAP, Zastava i mnogi drugi.


Teretna vozila - prodaja kombija


Kombi je vrsta dostavnog ili transportnog vozila, koji je manji od kamiona, ali pogodan za istovar robe u gradovima, zahvaljujući manjih dimenzija i veće mogućnosti manevrisanja. Na našem sajtu možete da pronadjete sledeće marke kombija: Mercedes, FIat, Ford, Volkswagen, Fiat, Renault i druge marke. Kombi vozila nisu samo teretna vozila već često služe i za prevoz putnika.


Teretna vozila - šleper


Šleper se naziva i poluprikoličar. Sastoji se od kabine vozača koja ne sadrži i od poluprikolice koja se može menjati. Kabina ne prevozi robu već poluprikolica. Standardni šleper ima dužinu 13,6 metara, širinu 2,4 metara, visinu 2,7 metara a nosivost do 24 tone.


Teretna vozila - saveti za prodaju


Teretna vozila, u zavisnosti od tipa obično koštaju nekoliko desetina hilja evra. Zbog toga je svaki detalj kod postavljanja oglasa izuzetno bitan ako želite da imate uspešnu prodaju. Pod uspešno prodajom za teretna vozila smatramo da dobijete odgovarajuću cenu i da prodate u planiranom vremenskom okviru. Pored dobrog opisa gde ćete pored specifikacija navesti i aktuelne informacije u vezi sa korišćenjem vozila kao npr. za šta je korišćen, koliko dugo, koliko je prešao, koliko je prešlo vozilo u vašem vlasništvu ako ste ga kupili kao polovno vozilo, poželjno je da postavite i cenu makar bili spremni i za neki dogovor. Preporučujemo da postavite cenu koja je viša za nekih 10% od vaše željene cene kako biste imali prostora za pregovaranje. Pored tekstualne informacije, od izuzetne važnosti je da postavite slike spoljašnosti i unutrašnjosti vašeg teretnog vozila i po mogućnosti ga prethodno dobro sredite kako bi izgledao što bolje.