Oglasi za prodaju muzičkih instrumenata, dodataka i opreme

Oglasi za online prodaju muzičkih instrumenata i dodataka. Prodaja klasičnih i tradicionalnih instrumenata, ozvučenja i dodataka i opreme u Beogradu, Valjevu, NIšu, Zaječaru, Kruševcu i drugim gladovima Srbije. U kategoriji „Muzički instrumenti i oprema“ postoji veliki izbor proizvoda po povoljnim cenama.

23 sep 06:44 ,

Muske Patike.Br 35

300 Din

Polovni trubački instrumenti


Truba je instrument koji je prisutan u najrazličitijim muzičkim žanrovima. Ukoliko želite da kupite trubu, posetite naš sajt i slavlje može da počne. Oglasi za profesionalne i školske duvačke instrumente po povoljnim cenama. Nove i polovne trube na teritoriji cele Srbije. Potpuno funkcionalne, očuvane i u dobrom stanju.


Prodaja ozvučenja


Raznovrsna ponuda oglasa za prodaju ozvučenja i audio opreme. Oglasi za digitalne i analogne studijske miksete sa kablovima i bez kabla, DJ mixeri sa kablovima i ostalo. Pronađite pravi uređaj za vas i uživajte u omiljenom zvuku.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija