Prodaja traktora, kombajna, priključnih mašina i ostale poljoprivredne mehanizacije

Oglasi za prodaju svih vrsta poljoprivrednih mašina, od ručnog alata do traktora, kombajna i prikolica za traktore. Ponuda obuhvata oglase na teritoriji cele Srbije.

28 okt 10:48 ,

Vitlo

430 EUR

Prodaja svih vrsta novih i polovnih poljoprivrednih mašina, novih i polovnih traktora, kosilica, trimera, glodalica, sejačica i drugih delova i opreme za poljoprivrednike. 

Prodaja traktora

Lista oglasa za prodaju traktora koja je najzastupljenija je u kategoriji "Poljoprivredna i vozila za šumu" su IMT traktori i fergusoni. Interesovanje za prodaju i kupovinu velikih traktora za upotrebu na većim farmama je takođe veliko, pa akoimate takav traktor u svom dvorištu oglasite ga na sajtu mojtrg.rs.

Priključne poljoprivredne mašine

Ako želite da nabavite poljoprivredne i priključne mašine po povoljnim cenama, svakodnevno proveravajte oglase na sajtu mojtrg.rr. Svakom poljoprivredniku je potrebna različita poljoprivredna oprema i prateća mehanizacija da bi obradili svoju zemlju. Na sajtu Mojtrg.rs se prodaje širok asortiman priključnih mašina, glodalica, plugova, raspršivača, glodalica i kosilica.
Ka vrhu