Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Pomoć u kući - oglasi za posao pomoć u kući

Ukoliko Vam je potrebna pomoć u kući, platforma Moj Trg Vam pruža mogućnost da je pronađete na brz i jednostavan način. Oglasi za pomoć u kući koje možete pretražiti podrazumevaju ponude na teritoriji cele Srbije i inostranstva.


Pogledajte spisak ponuda za obavljanje različitih poslova u domaćinstvu, sa svim informacijama o ceni usluge i lokaciji, i pošaljite upit. Takođe, ako je Vaš posao pomoć u kući i briga o drugim osobama, ovde možete postaviti svoj oglas, odnosno ponudu.

Oglasi za pomoć u kući - održavanje domaćinstva


Ukoliko zbog poslovnih, ili drugih obaveza ne stižete da održavate domaćinstvo besprekorno urednim, ovde ćete pronaći osobu za pomoć u kući i brigu o svim segmentima vašeg doma.


Na našoj platformi možete poslati upit za usluge čišćenja, kuvanja, peglanja, kao i kompletnog održavanja vašeg stana, kuće, kancelarije, ordinacije ili drugog poslovnog prostora.


Pomoć oko nege vaših najbližih


Ukoliko ste po zanimanju medicinska sestra, ili imate iskustva sa negovanjem bolesnih ili starih osoba, svoju ponudu možete postaviti upravo na platformi Moj Trg. Ako su Vam pak ove usluge potrebne, s lakoćom možete pretražiti oglase i naći osobu od poverenja koja će brinuti o Vašim najbližima.


Takođe možete pretražiti oglase i pronaći osobu koja će brinuti o Vašoj deci, jer se ovde nalaze i ponude bebisiterki i dadilja, kojima možete poslati upit i dogovoriti se oko detalja angažmana.


Kućne popravke i usluge na željenoj adresi


Putem naše platforme dostupna Vam je i pomoć u kući ili poslovnom prostoru u vidu obavljanja profesionalnih usluga različitih delatnosti. Ovde možete pronaći oglase za dubinsko čišćenje nameštaja, molerske radove, kao i razne druge kućne popravke.


Na platformi Moj trg očekuje Vas raznovrsna ponuda oglasa, pa ćete gotovo sigurno naći potrebnu pomoć, ili osobu koju zanimaju usluge koje nudite. Pogledajte ponudu naših oglasa i pošaljite upit za željenu vrstu pomoći u kući.Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija