Polovne zimske gume - oglasi i saveti


Kada se živi u području sa 4 godišnja doba kao što je naše podneblje, potrebno je svake godine imati zimske gume i letnje gume.Takođe, potrebno je pridržavati se pravila kada se one menjaju kako bi se obezbedila bezbednost učesnika u saobraćaju ali i kako bi se produžio vek trajanja guma. Naravno, uvek je najbolja opcija opcija kupiti nove zimske gume i nove letnje gume. Međutim, zbog finansijske situacije, vozači se sve češće odlučuju da kupe polovne zimske gume ili polovne letnje gume. Ovde ćete moći pronaći oglase i savete za polovne zimske gume koje će vam olakšati prodaju ili kupovinu istih.
Polovne zimske gume - informacije za prodaju i kupovinu


Po zakonu zimske gume je potrebno imati na automobilu u periodu od 1. novembra do 1. aprila. U svakom slučaju, kada temperatura padne ispod 7 stepeni Celzijusevih bolje je koristiti zimske gume. Određena tolerancija postoji ukoliko nema zadržavanja snega na putevima. Kao što smo u uvodu naveli, uvek je preporuka kupovina novih guma ako iz nekog razloga to niste u mogućnosti da sebi priuštitet, druga opcija su polovne zimske gume.


Polovne zimske gume - saveti za prodaju


Svi uspešni oglasi imaju iste karakteristike. Imaju kvalitetne slike, iz pravih uglova i imaju dobre opise. Isti slučaj je i sa oglasima za prodaju polovne zimske gume.


Potrebno je da imate jasan opis zimskih guma, uključujući brend, model, veličinu, dubinu šara, okvirni broj kilometara koje su prešle, koliko dugo ih imate (koliko zima su korišćene). Neki kupci mogu da vas pitaju da li su neke gume bile kod vulkanizera. Neki možda pitaju i na kom automobilu su bile date gume. Ali svakako je dubina šara najbitniji podatak za polovne zimske gume.


Najbolje je da ne čekate predugo sa prodajom polovnih zimskih guma da se ne bi previše ishabale pa da na taj način postanu skoro neupotrebljive jer ćete ih na taj način mnogo teže prodati. Neka preporuka je da se gume, bilo one polovne zimske gume ili letnje gume ne koriste duže od 5-6 godina.

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija