Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju krava, koza, ovaca, pčela i drugih domaćih životinja

Da li prodajete domaće životinje? Krave, svinje, kokoške, pilići? Registrujte se na sajt Mojtrg.rs, postavite oglas za prodaju i očekujte pozive zainteresovanih kupaca. Ovde se svakodnevno prodaju ovce, koze, pčele, krave, kokoši i druge domaće životinje.

16 okt 10:53 Životinje na farmi , Leskovac , Bojnik

Ovce

160 EUR

Oglasi za prodaju kokošaka


Mojtrg.rs je mesto broj 1 za kupovinu, prodaju i oglašavanje kokošaka u Srbiji. Prodajemo sve vrste domaćih pilica i kokošaka na veliko i malo. Prodaja pilića starosti jednog dana, 8 dana, 2 nedelje, jednog meseca, 2 meseca ili više.


Prodaja krava


Mojtr.rs često prodaje razne sorte krava, bikova i teladi, poput holsteinske pasmine poznate u svetu kao krava mlekara.


Prodaja pčela


Med se smatra čudom prirode. Svi smo upoznati sa mnogim blagodetima prilikom konzumiranja meda, koji su ubedili veliki broj ljudi da započnu sa proizvodnjom meda ili uzgojem pčelinjih porodica.


Oni koji se već bave pčelarstvom na Mojtrg.rs mogu prodavati i kupiti pčelarsku opremu, ikre i kraljicu. Možete kupiti livadski med, planinski med, bagremov med, kao i organski med.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija