4 zida | Srbija

Prodaja i kupovina stanova - Tvoja 4 zida na Mojtrg.rs. Stanovi, kuće, poslovni prostori, kupovina, prodaja i izdavanje na teritoriji cele Srbije i regiona. Mojtrg.rs je besplatni online oglasnik gde možete da pronađete različite oglase za nekretnine.

16 jan 09:57 ,

Povoljno kucu na selu

10 000 EUR

Broj soba: 7
Površina: 200
06 okt 14:42 , ,

Centar,kod Politike,3.0,lux,moderno dizajniran,nam

600 EUR / mesečno

Broj soba: 3
Površina: 90
30 okt 20:34 ,

Centar Nisa Cair dvosoban 60m2

59 500 EUR

Broj soba: 2
Površina: 60
19 sep 11:15 ,

Cevi

500 EUR

Novogradnja i lux stanovi, uknjiženi i stanovi od vlasnika, stanovi preko agencije za nekretnine, garsonjere, jednosobni ili veliki porodični stanovi, pronadjite svoja 4 zida na jednom mestu - Mojtrg.rs.

Kupovina 4 zida u Srbiji

Veliki broj građana Srbije nema rešena svoja 4 zida, odnosno stambeno pitanje, a kupovina stana predstavlja važnu životnu odluku. Ovde mozete videti ponudu svih stanova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim mestima širom Srbije. Prodaja stanova Beograd je jedna od najčešćih pretraga i daje veliki broj rezultata na našem sajtu. 

Kupovina stana od fizičkih lica

Kupovina stana od fizičke osobe ili kupovina stana direktno od vlasnika način je da se izbegnu troškovi posredovanja, ali s druge strane, priprema kompletne dokumentacije ostaje je na vašu odgovornost. Bilo da vas zanimaju manji ili veći stanovi, Motrg.rs nudi odličan izbor, tako da ćete sigurno naći vaša nova 4 zida.

Pogledajte trenutnu ponudu i agencija za nekretnine koje se oglašavaju kod nas i pronadjite stan po svojoj meri.


Ka vrhu