Kamperi i kamp prikolice - Prodaja, kupovina, zamena

Na sajtu Mojtrg.rs možete da pronadjete veliki izbor polovnih i novih kampera i kamp prikolica za kupovinu, prodaju ili zamenu. Kamp prikolice i kamp kućice, različitih veličina, sa wc kabinom ili bez. Kamp prikolice različitih proizvođača.

Pretražite celu bazu oglasa za kampere i kamp prikolice. Kliknite na sve gradove Srbije i odaberite onaj najbliži vama. Ili ako želite proverite dostupne polovne kamperi i kamp prikolice razvrstene po brendu ili ceni od najniže na najviše.

Kupovina kamp prikolice ili kampera

Kupovina kamp prikolice ili kampera je želja mnogih od nas. Možete da kupite vrlo atraktivne i kvalitetne nove kampere i kamp prikolice različitih proizvođača ili Polovna vozila koja su znatno jeftinija. Kao i kod kupovine polovnog automobila, proverite stanje vozila ili prikolice, kontaktirajte vlasnike, pitajte sve što vas zanima i slično. 

Kupovinom kamp kućice moćićete da se prilagodite svakom prirodnom okruženju. Kamp kućice čine da se osećamo kao u svom domu iako smo daleko od njega.

Polovni kamperi i kamp prikolice

Kada su u pitanju polovne kamp prikolice i polovni kamperi Srbija je zemlja gde postoji veliki broj oglasa za kupovinu i prodaju ovih vozila. Ukoliko vas privlače uzbudljive avanture i putovanja u maksimalnoj udobnosti, onda je pravo vreme da sebi priuštite jedno ovakvo vozilo uz koje Vas čeka veliki broj avantura i uspomena tokom uživanja u prirodi.

Možete pronaći polovne kamp prikolice do 500 evra, ali i nešto skuplje, što svakako zavisi od modela, godišta, kao i stanja u kom se nalazi ovo priključno vozilo. 
Ka vrhu