Motocikli | Srbija | Vozila | Motori (iznad 50cc)

Can Am , 1
Mz , 1

Motocikli

Bez obzira koliko neko ima godina vrlo verovatno je barem jednom zamislio kako bi bilo dobro voziti se na svom motoru. U vreme velikih saobraćajnih gužvi motocikli mogu da spoje i lepo i korisno - da uživate u lepom vremenu i osećaju slobode i da na najbrži način stignete tamo gde ste pošli. Na stranici Motocikli možete pronaći bogatu ponudu oglasa za prodaju motora kao i saveta za kupovinu dvotočkaša.

19 avg 09:39 ,

Honda NC700X DCT

7 350 EUR

Godina: 2014
08 mar 13:33 ,

Suzuki gsx r1000 -12

10 500 EUR

Godina: 2012
15 dec 20:53 ,

Honda Xinling XL 250 RR AKCIJA

2 000 EUR

Godina: 2013
26 jul 19:46 ,

Kawasaki EX 500 R ninja

3 300 EUR

Godina: 2007

Motocikli - oglasi za prodaju motora

Motocikli mogu da se prodaju zbog različitih razloga. Neko prodaje svoj motor da bi zaradio na preprodaji, neko jer mu trebaju pare, neko da bi od prodaje kupio neki drugi koji mu se sada više sviđa itd. Razlog zbog čega neko prodaje motor će uticati i na neke druge ostale elemente prodaje.

Motocikli - odredite šta je važno za vas u prodaji

Da li želite da zaradite što više novca od prodaje? Da li vam je stalo da što brže prodate svoj motor? Da li vam je bitno ko će biti novi vlasnik motora kako biste bili sigurni da će ga sa pažnjom održavati baš kao što ste i vi? Za različite prodavce ovi odgovori će se u manjoj ili većoj meri razlikovati.

Motocikli čiji vlasnici spadaju u kategoriju prodavaca koji žele da zarade najviše na prodaji će postaviti višu cenu od tržišne i neće im bitno kada će ga prodati. Kad god dođe pravi kupac - dobro je.

Motocikli čiji vlasnici spadaju u kategoriju prodavac koji žele da prodaju motor što brže će postaviti atraktivnu cenu koja je često značajno niža od tržišne ili će postaviti nešto ispod tržišne cene za motore u toj klasi ali će biti spremni da snize cenu za pravog kupca.

Motocikli - kako naći kupce

Dobri online oglasnici poput Mojtrg.rs oglasnika nudi dobre opcije kako za lokalnu tako i za nacionalnu prodaju. Kada nađete interesenta koji je iz vašeg mesta često ćete lakše dogovoriti prodaju jer ili se poznajete ili imate zajedničkog prijatelja pa se automatski povećava moguće poverenje. Motocikli koji se prodaju u lokalnoj zajednici se češće vide jer potencijalnom kupcu je blizu prodavac za razliku od prodaje gde su kupac i prodavac udaljeni nekoliko stotina kilometara.

Motocikli čiji vlasnici su postavili dobar oglas isto će lakše prodati svoj motor. To podrazumeva da oglas ima dobar naslov koji jasno daje do znanja o kom modelu je reč, eventualno neki pridev kao npr. "Dobro očuvani", "Malo korišćeni"... itd naravno pod uslovom da su motocikli stvarno u takvom stanju. Motocikli bez slika se znatno teže prodaju nego motocikli koji imaju više kvalitetnih slika u oglasu. Takođe, navedite sve potrebne informacije u opisu oglasa i izaberite adekvatne filtere kako bi potencijalni kupci lakše došli do vašeg motora.


Ka vrhu