motori prodaja | Srbija | Vozila | Motori (iznad 50cc)

Motori prodaja

Stranica Motori prodaja predstavlja mesto gde se mogu pronaći oglasi za prodaju motora. Ukoliko posedujete motor od 50 ili više kubika a iz nekog razloga želite da ga prodate verovatno ćete ga najbrže prodati ukoliko ga postavite na Motori prodaju stranicu oglasnika Mojtrg.rs Postavljanje oglasa je potpuno besplatno.

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Motori prodaja - mesto susreta prodavaca i kupaca

Motori se ne prodaju u tolikoj meri kao automobili iz razloga što ih nema u toj meri ali svakako nije lako ni prodati brzo motor a ni izabrati dobar motor u moru ponude.

Kao prodavac morate da uradite svoj deo posla da biste ostvarili obično 2 cilja koji imaju većina prodavac motora - da ostvarite željenu cenu i da ga prodate u planiranom roku. Mi sa stranice Motori prodaja uvek kažemo da je naći pravi balans između te 2 promenljive i najteže. Neko će ili ili prodati motor po dobroj ceni ali će čekati da se ostvari prodaja duže ili će prodati brzo ali po nižoj ceni. Najbitnije je da uradite sve što je do vas a to su sledeće stvari. Izaberite sajt gde ćete oglasiti prodaju. S obzirom da ste kod nas, na pravom ste mestu. Naravno da je teško izdvajati vreme na postavljanje oglasa na puno sajtova pa je potrebno izabrati samo one koji ulažu značajna sredstva u promociju oglasnika pa tako i prodavaca ili već imaju odličan brend na tržištu i prepoznatljivost.

Motori prodaja - dobar oglas = dobra prodaja

Druga stvar koja je do vas je da izdvojite vreme da imate dobar oglas. Oglas koji će sadržati sve relevantne informacije koje korisnici traže na Motori prodaja. To ne znači da treba da napišete roman, opet je potrebno naći pravu meru - napisati dovoljno a opet ostaviti prostor interesentima da vam se obrate da li putem poruke ili poziva. Na taj način ćete videti koliko je interesovanje za vaš oglas na Motori prodaja stranici. Ne zaboravite da postavite dovoljno slika, preporučujemo 8-10 slika, dobrog kvaliteta. Takođe, ne treba da napominjemo, da na slikama motor treba da bude čist a ne da izgleda kao posle nekog reli krosa. Posebno obratite pažnju da su najbitnije stvari u odličnom stanju poput motora, kočnica, kvačila, auspuha i tome slično jer će to potencijalni kupci prvo da gledaju. U slučaju da motor ima neku manu ali koja se lako reši ili sami to rešite pa ukalkulišite u cenu ili kažite unapred kupcu kako biste dodatno stekli poverenje.


Ka vrhu