polovni motori | Srbija | Vozila | Motori (iznad 50cc)

Na stranici Polovni motori korisnici postavljaju oglase za prodaju svojih motočkaša. To istovremeno omogućava onima koji žele da povoljno kupe motocikle da pronađu željeni model. Na Mojtrg.rs stranici Polovni motori je omogućeno da kroz dobru pretragu brzo dođu do željenog modela a i ponu da se ažurira svakodnevno jer radimo na promociji sajta. 

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Polovni motori - oglasi za prodaju

Mnogi bajkeri dođu u situaciju da najčešće iz razloga što su videli neki drugi motocikl koji im je zapao za oko odluče da stave svoj motor na prodaju na našu stranicu Polovni motori. Ovde ćemo postaviti koji mogu da pomognu da se polovni motori brže prodaju ali isto tako saveti za kupce koji nameravaju da kupe motocikl.

1. Odredite cenu

Svako ko nešto želi da proda mora da odredi cenu po kojoj želi da proda dati proizvod. To je posebno važno kod proizvoda koji se ne kupuju svaki dan i koji imaju veću cenu kao što su polovni motori. Svako ima neka svoja očekivanja koja mogu ali i ne moraju da budu utemeljena sa činjeničnim stanjem i tržišnim kretanjima. Zbog toga je dobro da pogledate koju cenu su stavili drugi prodavci polovnih motocikli. Ukoliko vam nije hitno da prodate polovni motor možete staviti istu ili veću cenu u odnosu na druge ponuđače. Takođe, ukoliko vam se žuri sa prodajom motora nešto niža cena može da pomogne u tome.

2. Izgled motocikla

Sam model motocikla je ono što će uticati u kojoj meri će biti popularan oglas. Naravno kao i sam brend. Polovni motori brendova kao što su Yamaha, Suzuki i Kawasaki su neki od brendova koji se najviše gledaju pa tako prodavci istih mogu da očekuju veće interesovanje. Pored toga, bitno je i koliko su polovni motori "utegnuti", kako bi se u žargonu prodavaca definisalo. To drugim rečima znači u kakvom je stanju su sami polovni motori, kako su održavani i tome slično. To dosta može da zavisi od samih prodavaca, kojima se preporučuje da svoj polovni motor srede pre prodaje. To znači da ga operu, promene neki deo koji je za promenu a ponekad i neka dobra nalepnice će učiniti pozitivnu razliku.

3. Komunikacija sa potencijalnim kupcima

Ako je prvi deo posla da nađete dobro mesto gde da oglasite prodaju svog motocikla a drugi korak da postavite dobar oglas za svoj polovni motor, treći korak je komunikacija sa potencijalnim kupcima. Bitno je da navedete u oglasu na koji način mogu da vas kontaktiraju i kada. Takođe, jedna od čestih situacija u komunikaciji sa potencijalnim kupcima je da u prvoj poruci pitaju da li biste prodali za manju cenu ili odmah ponude svoju. Neki kojima je prodaja hitna pristanu a mi preporučujemo da i ako ste otvoreni da prodate po nižoj ceni da im kažete da je najbolje da prvog pogledaju motor pa ćete videti da li može nešto da se vidi oko niže cene. Zbog toga mnogi prodavci već u samom oglasu navedu da li je cena fiksna ili da postoji mogućnost dogovora.


Ka vrhu