Prodaja traktora Toma Vinković

Belarus , 13
Case , 8
Drugi model , 108
Hattat , 1
Ursus , 11
YTO , 2
Zetor , 23

Platforma za trgovinu Moj Trg poznata je i po tome što kao deo svoje stalne ponude nudi oglase za poljoprivredna vozila i priljučne mašine, pa se na spisku nalaze i traktori Toma Vinković - kao primerci jednih od najpoznatijih i najboljih traktora koji koriste ratari u Srbiji.


Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu traktora kao što je Toma Vinković prodaja polovnog ili novog modela dostupna je sa svim informacijama o ponuđaču i stanju modela na online platformi Moj Trg. Pošaljite upit za željeni traktor Toma Vinković, ili postavite oglas za prodaju i čekajte zainteresovane kupce.

17 feb 17:43 , ,

Godina 2005

10 000 EUR

19 avg 23:25 ,

T40

1 700 EUR

Traktor Toma Vinković prodaja i kupovina vozila i delova


Traktor Toma Vinković 732 (ili 730) je odavno poznat profesionalnim ratarima u Srbiji, zato ne čekajte da svoju poljoprivrednu mehanizaciju obogatite i unapredite ovakvim pomoćnikom. Uz našu platformu Vaši oglasi i potraživanja za prodaje i kupovine traktora kao što je Toma Vinković 732 nikada nije bila brža i lakša.


Za što uspešniju prodaju preporučujemo detaljno opisivanje stanja vozila kao i obogaćivanje oglasa validnim fotografijama, kako ne bi bilo iznenađenja, i kako bi obe strane bile zadovoljne. Oglas možete postaviti bez obzira na starost vozila, s obzirom na to da je procenjeni radni vek motora koji pokreće traktor Toma Vinković - čak 4000 radnih sati.


Takođe, putem naše platforme možete kupiti i prodati i delove ovog vozila, kao što su recimo kabina ili rezervni delovi za traktor Toma Vinković 732.


Brzo i lako uz Moj Trg - kupite ili prodajte traktor Toma Vinković


Za traktor Toma Vinković prodaja i kupovina na platformi Moj trg sprovodi se veoma efikasno i jednostavno. Osim što mogućnošću filtriranja pretrage dolazite do modela koji zadovoljava sve Vaše kriterijume, kod nas možete okačiti i oglas kojim nameravate da prodate traktor Toma Vinković, ostavljajući potencijalnim kupcima mogućnost da Vas lično kontaktiraju.


Ukoliko Vam je potreban traktor Toma Vinković prodaja i kupovina omogućena vam je putem raznovrsnih oglasa koji Vas očekuju na platformi Moj trg, stoga ne čekajte ni sekund više i pošaljite upit za kupovinu odličnog poljoprivrednog vozila.




Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija