Traktori IMT 539 Oglasi - Kupoprodaja

Polovni traktori IMT 539 - oglasi - prodaja i kupovina. Platforma za trgovinu Moj Trg kao deo svoje ponude nudi oglase za poljoprivredna vozila, pa se na spisku nalaze i traktori IMT 539 - primerci jednog od najpoznatijih i najboljih traktora koji se koriste u Srbiji.


Pogledajte dostupne oglase sa ponudama za kupovinu ovog vozila, sa svim informacijama o ceni istog i njegovom stanju, i pošaljite upit za željeni traktor IMT 539. Ukoliko Vas interesuje prodaja traktora IMT 539, na pravom ste mestu, jer ovde možete postaviti svoj oglas i čekati zainteresovane kupce!

27 jun 19:15 ,

Traktor 539

2 100 EUR

05 apr 22:53 ,

IMT 539

3 200 EUR

28 okt 15:36 ,

Traktorska kabina

450 EUR

Prodaja polovnih traktora IMT 539 i njihovih delova


Uz našu platformu i Vaše oglase, prodaja polovnih traktora IMT 539 nikada nije bila brža i lakša. Za što uspešniju prodaju preporučujemo detaljno opisivanje stanja vozila, kako ne bi bilo iznenađenja, i kako bi obe strane bile zadovoljne.


Oglas možete postaviti bez obzira na starost vozila, s obzirom na to da je realan radni vek motora ovog modela traktora čak 4000 radnih sati. Takođe, putem naše platforme možete prodati i delove ovog vozila, kao što su recimo kabina ili rezervni delovi za traktore IMT 539.


Kupovina i prodaja traktora 539 u Srbiji - brzo i jednostavno


Željeno vozilo ćete uz platformu Moj trg prodati, ali i kupiti na najefikasniji način. Osim što ćete pogledati našu ponudu i potražiti traktor IMT 539 koji zadovoljava sve Vaše kriterijume, takođe možete okačiti oglas sa naslovom “Kupujem traktor IMT 539” putem kojeg ćete zamoliti potencijalne prodavce da Vam se jave.


Ukoliko su Vam potrebni traktori IMT 539, pogledajte raznovrsnu ponudu oglasa koja vas očekuje na platformi Moj trg i pošaljite upit za kupovinu željenog poljoprivrednog vozila.Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija