Stanovi Užice - Izdavanje i prodaja stanova Užice

Užice , 46
Užice , 27
Čajetina , 22
Požega , 2
Arilje , 1

Ako vas zanima prodaja stanova Užice nudi veliki izbor nekretnina, a kompletnu ponudu možete pogledati putem online platforme Moj Trg. Kupovina stana je veliki korak, zbog čega je važno da se na pravom mestu informišete o svim uslovima i situaciji na tržištu. Takođe možete ostaviti i svoj oglas za prodaju ili kupovinu stana u Užicu. 

 

Oglasi istaknuti na Moj trg platformi sadrže sve važne informacije u vezi nekretninama. Jednostavnim klikom na željeni oglas saznajte najvažnije o nekretnini koja vas zanima: cenu, površinu, lokaciju i druge faktore koji su važni za vašu konačnu odluku o kupovini stana. 

29 nov 10:01 ,

RASKOVNIK-MOCNA BILJKA

5 EUR

Broj soba: 1
Površina: 20
27 okt 20:23 , ,

IZNAJMLJIVANJE ILI PRODAJA

45 000 EUR

Broj soba: 3,5
Površina: 90
10 okt 18:22 ,

Stan u Užicu centar

28 000 EUR

Broj soba: 1
21 sep 21:42 ,

Izdajem apartman na Zlatiboru

25 EUR / dnevno

Broj soba: 1
27 avg 23:09 ,

ZLATIBOR APARTMANI

Broj soba: 2
05 avg 10:09 ,

Izdajem stan za djake/studente

Broj soba: 3
Površina: 90
03 avg 22:23 ,

Iznajmljuje se garsonjera

Broj soba: 1
Površina: 30
30 jul 16:13 , ,

Vila Arena-Zaovine-planina Tara

1 Din / dnevno

Broj soba: > 10

Naša platforma nudi najraznovrsniji pregled nekretnina kada su u pitanju prodaja i kupovina stanova u Užicu. Pogledajte aktuelne oglase uz mogućnost filtriranja pretrage, koja će vam olakšati pregled stanova prema vašim preferencijama. 

Prodaja, kupovina i izdavanje stanova Užice - aktuelni oglasi

Na našoj platformi možete pronaći aktuelne oglase koje možete pregledati brzo i efikasno, uz mogućnost da odmah preduzmete naredni korak ka kupovini - imate mogućnost da odmah kontaktirate oglašivača i napravite dogovor ili zatražite dodatne informacije. 

Kada je u pitanju prodaja stanova Užice nudi veliki izbor, mada je i izdavanje stanova vrlo intenzivno, zbog potražnje koja u ovom gradu primetno raste poslednjih godina. Bilo da vas zanima prodaja, kupovina ili izdavanje, na jednom mestu pronaći ćete važne informacije koje su vam potrebne. 

Stanovi Užice - najtraženije nekretnine

Kada su u pitanju stanovi Užice beleži veliku potražnju poslednjih godina, što svedoči o kvalitetu nekretnina ali i samog ambijenta i uslova za život u ovom gradu. Najtraženiji su stanovi smešteni u centru grada, koji ujedno nose i najviše cene, ali periferija grada takođe nudi kvalitetne opcije i neprocenjiv mir koji je i dalje u blizini svih važnih dešavanja. 

Na platformi Moj Trg možete brzo i efikasno pronaći stan koji odgovara svim vašim kriterijumima.Ka vrhu