Vikendice Šabac prodaja

Vikendice Šabac - Ukoliko želite da imate svoj kutak za odmor i opuštanje u vidu vikendice Šabac je odličan izbor lokacije. Smešten na obali Save, u neposrednoj blizini planine Cer, Šabac je grad u kome ćete zaboraviti na posao i svakodnevne obaveze.


Online platforma za trgovinu Moj Trg je tu kako biste što brže došli do željene vikendice. Ovde vrlo jednostavno možete pregledati sve aktuelne oglase, a mogućnost filtriranja pretrage dodatno olakšava i ubrzava traženje željene vikendice za kupovinu ili iznajmljivanje. Takođe, ovde možete i postaviti svoj oglas ukoliko ste želite da prodate vikendicu u Šapcu i okolini.

14 sep 14:12 ,

prodaja

2 000 000 Din

Pogledajte najraznovrsniju ponudu oglasa za prodaju ili iznajmljivanje vikendica na Moj Trg - pouzdanoj platformi za trgovinu u Srbiji. Osim toga i vi možete ostaviti svoj oglas i tako pronaći zainteresovanu osobu za iznajmljivanje ili kupovinu vaše vikendice.


Vikendice Šabac prodaja - pronađite idealnu vikendicu uz Moj Trg


Tragate za vikendicom koja će biti vaš kutak za odmor i beg od obaveza? Online platforma za trgovinu MojTrg je tu za vas, kako bi pronašli nekretninu kakvu ste zamislili. Pogledajte ponudu oglasa i izaberite vikendicu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.


Ukolik ste zainteresovani za kupovinu, prodavce možete kontaktirati veoma jednostavno i brzo, a takođe možete postaviti bilo kakvo dodatno pitanje u vezi stanja, lokacije i cene vikendice.


Na platformi Moj Trg takođe možete naći oglase za iznajmljivanje vikendica, ako želite da provedete vikend ili nekoliko dana daleko od svog grada i svakodnevnih obaveza.


Vikendice Šabac - postavite oglas za prodaju nekretnine


Ukoliko posedujete vikendicu u Šapcu koju nemate vremena da posećujete, ili želite da je prodate iz drugih razloga, platforma Moj Trg je pravo mesto za vas! Sve što treba da uradite jeste da što detaljnije opišete svoju nekretninu.


Šanse za prodaju su veće uz precizne informacije u vezi stanja vikendice, lokacije na kojoj se ona nalazi, kao i cene prodaje. Takođe je poželjno priložiti što više fotografija koje će privući potencijalne kupce.


Nakon što ste opisali svoju vikendicu, potrebno je samo da čekate upite potencijalnih kupaca. Uz Moj Trg prodaja vikendice je jednostavnija i efikasnija!Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija