Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Poslovi Pirot - Oglasi za posao u Pirotu

Poslovi Pirot - bez obzira na to koje ste struke, i kojom vrstom delatnosti se bavite, oglasi sa ponudama za posao u Pirotu su vam dostupni brzo i jednostavno, uz vodeću platfomu za trgovinu u Srbiji - Moj Trg.


Pogledajte naš spisak oglasa za posao na teritoriji grada Pirota, sa svim informacijama o uslovima rada, neophodnim kvalifikacijama i plati, i pošaljite upit za željenu poziciju. Ukoliko su vam pak potrebni radnici, ovo je idealno mesto na kome možete ostaviti oglas i čekati poziv zainteresovanih radnika.

04 mar 18:18 Drugo  ·  Pirot  ·  Dimitrovgrad

Gramofon sa trubom

04 mar 18:04 Drugo  ·  Pirot  ·  Dimitrovgrad

Gramofon sa trubom

07 feb 20:04 Poljoprivreda  ·  Pirot

Posao

24 jun 23:08 Poljoprivreda  ·  Pirot  ·  Dimitrovgrad

posao na farmi

Raznovrsne ponude za posao u Pirotu


Uz pomoć platforme Moj trg, možete pretražiti oglase za različite poslove koji se nude u Pirotu. Ovde ćete pronaći otvorene pozicije na poslovima iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga i medija, ili transporta i distribucije.


Kako je ugostiteljskim objektima uvek potrebno ljubazno i vredno osoblje, ovde takođe možete naći i ponude za rad u kafićima, barovima ili restoranima. Postoji tražnja i za poslove u oblasti administracije, prava, ekonomije, medicinske i kozmetičke nege, kao i u mnogim drugim sektorima rada.


Posao u Pirotu koji možete obavljati i od kuće


Novo vreme i tehnologije doneli su i bezbroj noviteta i mogućnosti i kada je u pitanju zaposlenje, pa je tako sve češća praksa rada od kuće, dostupna i u ovog gradu. Ukoliko želite posao u Pirotu koji možete obavljati i u komforu svog doma, pretražite oglase za rad od kuće.


Pronađite zaposlene za poslove u Pirotu uz platformu Moj Trg


Uz Moj trg možete pronaći posao u Pirotu, ali i buduće zaposlene! Postavite oglas sa svim informacijama o otvorenoj poziciji, uslovima rada koje nudite, kao i kriterijumima koje kandidati treba da ispune, i čekajte upite potencijalnih radnika.


Na platformi Moj trg očekuje Vas raznovrsna ponuda oglasa za posao u Pirotu, pa možete naći nešto za sebe bilo da želite da radite u nekoj firmi, ugostiteljskom objektu, od kuće, ili u tuđem domaćinstvu. Pogledajte ponudu naših oglasa, pošaljite upit i aplicirajte za željeni posao na teritoriji Pirota.


Posao Posao cistacica Vozac b kategorije vozac Higijenicar Radnica Prodavac Posao vozaca gomex Taxi Moler Geronto domacica Bilo koji posao Sobarica Spremačica u hotelu Cistacica Traktora Pomocni kuvar Trazim posao na farmi Vozac c kategorije Higijenicarka Vaspitac Spremačica u hotelu ili pomocna kuvarica Fizikalac Čistačica u vrtićima ili školama Tigar tyres Posao cistacice Trazim posao na farmi Zidari Tehničar drumskog saobracaja posao Čistačica Posao knjigovodstvo Posao vozača Fizički posao ili za struku Tehničar drumskog saobraćaja Trazim posao na farmi za bilo koji poso Waiki Pirot Trgovac Vozac Nastavnik likovne kulture Posao cistacicastolica Diplomirani ekonomista Magacioner Auto perionica Berba Trazhim posao ovce Telefon Snimanje Trazim poso Trazim posao Potrebna radnica za Radnic Vozac b eskort dame kuvar Tesari Gradjevinski majstori Ciscenje Posao u pirotu Cidtavica Pomcni radnik Spremacica Sportska radnja Zdravstvo Posao eko Serviser pirot lane vrtic pomocni kuvar balkanbet krojač Pomocni radnik Poslovi u gradevinarstvu Posao pirot Rad na farmi Rad u sumi Auto perionica u pirotu branje malina i borovnica branje voca Vozač b kategorije Prodavačica Pirot knjigovodstvo Poso vozaca Kucna pomocnica МАЦАРОН МОДИ Pirot posao Posao cistacica ili prodavac namestaj Radnika Posso Obezbedjenje Vozač Trgovina Prodaja Logistika Fizickotehnickoobezbedjenje Da li je potrebna spremačica, čistačica Maltezer Pomocnica Službenik obezbedjenja

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija